Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 ian 2015 - Anul XX, nr. 11 (5823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ori unul, ori altul

Donţu: „Cât voi fi eu preşedinte al PSD Suceava, domnul Ion Lungu nu va fi membru al acestui partid”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul de Suceava, Ion Lungu, nu este dorit în PSD de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, în ciuda susţinerii publice a primarului pentru Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale de anul trecut. După ce Ion Lungu a declarat că se gândeşte să-şi asume din nou o opţiune politică, senatorul Donţu a fost întrebat, ieri, în conferinţă de presă, dacă PSD ar putea fi viitorul partid al cărui membru va deveni primarul de Suceava.

„Cât voi fi eu preşedinte al PSD Suceava, domnul Ion Lungu nu va fi membru al acestui partid sau candidat al PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava. Din convingere spun asta”, a fost răspunsul preşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Ovidiu Donţu. Acesta a mai spus că, în opinia sa, Ion Lungu nici nu se gândeşte să vină la PSD, completând: „Nu cred că va fi primit la noi”. În ceea ce priveşte susţinerea publică pentru Victor Ponta în campania prezidenţială de anul trecut, Donţu a spus că „un primar independent poate alege pe cine susţine”.

 

Lungu, despre susţinerea pentru Ponta: „O decizie pentru suceveni, în detrimentul viitorului meu politic”

De cealaltă parte, primarul Ion Lungu a declarat că nu doreşte să comenteze afirmaţiile lui Ovidiu Donţu, alături de care a participat la acţiuni ale PSD în campania electorală de la prezidenţiale. „Sunt primar independent şi vreau să colaborez cu toate forţele politice din Consiliul Local”, a fost declaraţia lui Lungu.

Legat de susţinerea pentru Victor Ponta, Lungu a spus că nu regretă că a făcut-o deoarece din postura de şef al Guvernului acesta a transferat de la buget suma de un milion de euro pentru Suceava, bani care au fost folosiţi pentru asigurarea energiei termice în oraş, în această iarnă. „Dacă Guvernul nu dădea aceşti bani, nu am fi putut asigura căldura şi apa caldă în oraş în această iarnă. Am luat o decizie în interesul sucevenilor, în interesul Sucevei, în detrimentul viitorului meu politic”, a declarat Ion Lungu.

Reamintim că primarul de Suceava şi-a declarat independenţa politică anul trecut, după ce a demisionat din PDL, în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 55/2014, declarată ulterior neconstituţională. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu: „Cât voi fi eu preşedinte al PSD Suceava, domnul Ion Lungu nu va fi membru al acestui partid”.
 Vizualizări articol: 1453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Donţu: „Cât voi fi eu preşedinte al PSD Suceava, domnul Ion Lungu nu va fi membru al acestui partid”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dontu si gargara trimis de
(16 ian 2015, 13:30:48
si dontu si nechifor sa se ia de ciuf si sa se duca fiecare pe cate o autostrada din cele multe(care trec prin sv) prezentate in noul master plan.

ce presedinte esti tu dontu? al cui presedinte? daca ion lungu este un primar, uneori controversat, tu dontu esti ca pasarea care pe limba ei piere.

tu dontule invata sa ai bun simt... SI IN CLASA SI IN AFARA CLASEI. ca tot pe acolo pe unde ies toti ai iesit si tu.
si tot acolo unde ajung toti vei ajunge si tu. MARELE PRESEDINTE...

m-am plictisit in suceava asta de toate cozile de topor...si de fitele arogante de genul cine-s eu si de-a cui is eu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei