Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 nov 2014 - Anul XIX, nr. 260 (5769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Nechifor: „Lumea nu a uitat ce a avut de suferit în perioada când a guvernat PDL”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat ieri că liderul social-democraţilor, Victor Ponta, este cea mai bună soluţie pentru funcţia de preşedinte al României, şi că românii nu au uitat „ ce au avut de suferit în perioada când a guvernat PDL”. Pe lângă democrat-liberali, Cătălin Nechifor i-a criticat şi pe liderii PNL Suceava, despre care a precizat că, dacă până mai ieri erau în USL, acum sunt alături de PDL.

„Noi cu treaba, alţii cu vorbitul, cu criticatul. Anumite lucruri sunt greu de înţeles, cât timp unii dintre cei care sunt în politica suceveană până mai ieri erau în USL, erau la guvernare, erau responsabili şi în Consiliul Local Suceava şi ca viceprimari. Noi ne vom face datoria în continuare. Suntem în măsură să rezolvăm problemele care apar, pentru că acestea apar în în mod evident. Dar le rezolvăm pentru că asta este menirea autorităţilor, începând cu Primăria, Consiliul Judeţean, Prefectura, Guvernul României. Suntem în măsură să găsim soluţii la orice ne preocupă”, a spus Nechifor.

El a adăugat că în cele din urmă se va finaliza şi campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, „şi vom putea să ne focalizăm doar pe administraţie, pentru că eu cred că de asta ne-au ales oamenii în funcţie”. Cătălin Nechifor a arătat că în loc să se ocupe de lucruri importante, unii lideri ai PNL Suceava fac doar circ politic, scandal şi fel de fel de situaţii hilare.

„Oameni care într-o zi erau într-o parte, a doua zi s-au trezit în altă parte. Vorbesc în principal despre cei din PNL, câţi mai sunt în acest partid, domnul Zmău şi alţi colegi. De la PDL nu ne aşteptăm la altceva pentru că ei au fost foarte vehemenţi şi atunci când au guvernat. Au fost vehemenţi când au tăiat şi pensiile şi salariile sau când au crescut TVA. Dar eu cred că lumea nu a uitat ce a avut de suferit în perioada anterioară, când a guvernat PDL”, a precizat liderul PSD Suceava. Cătălin Nechifor a spus că este trist că după zece ani, toţi cei care l-au ajutat pe Traian Băsescu în 2004 să ajungă preşedinte sunt, într-o anumită formulă, din nou împreună, pentru a susţine un alt candidat, „să ne trezim cu aceeaşi Mărie, dar cu altă pălărie”. „Eu cred că pălăria pentru unii este destul de mare şi se va vedea după alegerile din 16 noiembrie. Sunt convins că Victor Ponta este cea mai bună soluţie. Iar ceea ce am făcut până acum am făcut în echipă cu Victor Ponta”, a încheiat Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Lumea nu a uitat ce a avut de suferit în perioada când a guvernat PDL”.
 Vizualizări articol: 1850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 7 voturi
Nechifor: „Lumea nu a uitat ce a avut de suferit în perioada când a guvernat PDL”2.457

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei