Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iul 2014 - Anul XIX, nr. 163 (5672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Deputatul Galan a renunţat la toate funcțiile politice din PNL Suceava, nemulţumit de liderul Alexandru Băişanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul de Suceava Constantin Galan a anunţat că a demisionat din toate funcțiile politice pe care le deţinea în Organizaţia Judeţeană Suceava a PNL. Galan ne-a declarat că a luat această decizie în semn de solidaritate faţă de alţi doi deputaţi PNL din judeţul Suceava, Dumitru Pardău şi Radu Surugiu, care în cursul lunii iunie a.c. au anunţat că au demisionat din Biroul Teritorial al PNL Suceava, în semn de protest faţă de modul în care liderul Alexandru Băişanu conduce filiala judeţeană. Pardău şi Surugiu au precizat la vremea respectivă că sunt nemulţumiţi de faptul că Alexandru Băişanu se află în continuare la conducerea PNL Suceava, în ciuda rezultatelor slabe obţinute de liberali în judeţ.

În ceea ce-l priveşte pe deputatul Constantin Galan, acesta a spus că nici el nu este mulţumit de modul în care Băişanu îi conduce pe liberalii suceveni, dar şi că acesta a promovat în Biroul Teritorial al PNL Suceava persoane de care nu a auzit niciodată. „Din actualul birou de conducere al PNL Suceava nu fac parte primari sau parlamentari. Cel puţin jumătate dintre membrii biroului sunt persoane pe care nu le cunosc”, a spus Constantin Galan. El a adăugat că şi-a anunţat demisia din toate funcţiile politice în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL şi a atras atenţia că actuala conducere judeţeană a liberalilor suceveni nu a făcut o analiză a rezultatelor slabe obţinute de acest partid în judeţ. „S-a trecut peste acest aspect, iar mie nu îmi place acest lucru. Şi nu voi mai activa în nici o funcţie politică până nu se reorganizează actualul birou de conducere. Vreau să trag un semnal de alarmă pentru că situaţia nu e bună în PNL Suceava. Şi primarii, şi parlamentarii, şi consilierii sunt nemulţumiţi de ceea ce e întâmplă acum”, a mai declarat deputatul PNL. Întrebat dacă intenţionează să se alăture fostului lider al PNL Călin Popescu Tăriceanu, care intenţionează să înfiinţeze un nou partid liberal, Constantin Galan a spus „nu!”. „Sunt liberal şi voi rămâne liberal”, a subliniat Constantin Galan. El a ţinut să mai adauge că decizia sa reprezintă un semnal de alarmă că „situaţia nu e tocmai bună” în PNL Suceava şi că liderul Alexandru Băişanu nu a analizat care au fost motivele pentru care liberalii au obţinut un scor slab la alegerile europarlamentare, aşa cum s-a întâmplat în alte filiale judeţene. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Galan a renunţat la toate funcțiile politice din PNL Suceava, nemulţumit de liderul Alexandru Băişanu.
 Vizualizări articol: 1655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Galan a renunţat la toate funcțiile politice din PNL Suceava, nemulţumit de liderul Alexandru Băişanu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei