Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iul 2014 - Anul XIX, nr. 163 (5672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Veste fulgerătoare

Fostul director executiv adjunct al Protecţiei Copilului Suceava, Răsvan Filip, s-a stins din viaţă la doar 62 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, în perioada 2008-2010, Răsvan Filip, s-a stins din viaţă ieri după-amiază, la vârsta de 62 de ani. Răsvan Filip a pierdut lupta cu o boală necruţătoare, care l-a măcinat în ultimele două, trei luni, perioadă în care a fost în concediu medical. Din anul 2010, Răsvan Filip a ocupat funcţia de şef serviciu rezidenţial pentru persoane adulte, având în subordine Centrele de Recuperare şi Reabilitare de pe raza judeţului Suceava. Din luna martie a acestui an, el a ocupat funcţia de şef serviciu persoane adulte aflate în dificultate.

Răsvan Filip a fost căsătorit cu Gabriela şi a avut doi fii, unul dintre ei stabilit în Anglia, altul în Franţa (detaşat cu serviciul, de ceva timp, în Timişoara). Valerian Economu, inspector de specialitate în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, ne-a spus că Răsvan Filip, de care l-a legat şi o frumoasă prietenie, s-a născut în Călăraşi, dar după căsătorie s-a mutat la Tişăuţi. „Iubea natura, animalele, avea acasă câini şi pisici şi îşi făcuse un solar, pentru uz personal, pe care îl îngrijea cu mare drag. Mereu vorbea despre casa unde locuia şi viaţa tihnită de la Tişăuţi. În urma unui control medical efectuat, se pare, în luna martie a acestui an, a fost diagnosticat cu cancer. Nu l-a speriat această boală. A început tratamentul cu citostatice. Trebuia să facă opt şedinţe, însă organismul lui nu a rezistat decât la două. În perioada tratamentului, stătea o perioadă în spital, după care era lăsat acasă. A sperat până în ultima clipă că după citostatice sănătatea lui se va ameliora. Nu a fost să fie aşa. Cu toţii suntem îndureraţi, pentru că a fost un om bun, un om cu suflet mare, care nu deranja pe nimeni”, ne-a spus Valerian Economu.

Colectivul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava regretă decesul prematur al lui Răsvan Filip și este alături de familia greu încercată. Toţi angajaţii de la Protecţia Copilului spun că Răsvan Filip a fost un bun coleg și un om cu suflet mare. „Sincere condoleanțe și Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmit reprezentanţii DGASPC Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul director executiv adjunct al Protecţiei Copilului Suceava, Răsvan Filip, s-a stins din viaţă la doar 62 de ani.
 Vizualizări articol: 3355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fostul director executiv adjunct al Protecţiei Copilului Suceava, Răsvan Filip, s-a stins din viaţă la doar 62 de ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei