Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2014 - Anul XIX, nr. 111 (5620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mesaj

Onofrei le transmite celor de la PSD să aibă grijă de primarii lor, pentru că sunt „extrem de nemulțumiți” de guvernare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreședintele Organizației Județene a PDL, Orest Onofrei, candidatul partidului la alegerile europarlamentare situat pe locul șase eligibil, le transmite celor de la PSD să aibă grijă de primarii lor, pentru că sunt „extrem de nemulțumiți” de cei doi ani de guvernare.

„Sfatul meu prietenesc este să aibă grijă de primarii lor, pentru că şi primarii lor, ca şi primarii noştri, ca toți primarii din tot judeţul, sunt extrem de nemulțumiți de aceşti doi ani de guvernare. Nu au reușit să facă mai nimic pentru comunitățile lor și își pun în pericol inclusiv cuvântul dat în campania electorală, dar și viitoarea lor candidatură, aşa că eu cred că important este să aibă grijă de primarii lor”, a declarat Onofrei.

El a arătat că asupra primarilor PDL se fac presiuni, se lansează tot felul de informații pentru a-i destabiliza și descuraja, însă a susținut că are încredere în ei.

„Noi ştim exact cum sunt primarii noștri. Ei sunt exact aşa cum se spune în campania electorală când se dau mici şi bere, adică mănâncă micul, bea berea şi votează cu PDL. Adversarii ne spun cum anume primarii noștri o să-i ajute. Eu vreau să le spun că nu-i ajută, iar pe 25 mai o să avem confirmarea”, a afirmat democrat-liberalul.

El a ținut să le amintească celor de la PSD că ”dosarul Dragnea” nu este închis. ”Le amintesc în special celor de la PSD că dosarul Dragnea nu-i închis. Dacă ei speră că pe 25 mai vor suplini lipsa de voturi și lipsa de participare la vot cu șmecheriile şi cu apucăturile pe care ei le-au patentat şi sunt experți, se înşeală. Noi suntem pregătiți să semnalizăm orice încălcare a legii. Nu este o fraudă mai mare decât să furi conștiința unei comunități şi asemenea lucruri în România ar trebui să se pedepsească”, a spus Onofrei. El a adăugat că PDL este mai motivat ca niciodată. ”Această motivație are la bază un lucru extrem de simplu. Șansa de a câștiga prezidențialele la toamnă, coroborată cu coagularea dreptei pe de o parte, iar pe de cealaltă parte înșelarea așteptărilor uriaşe pe care românii le-au avut de la guvernul PSD-USL face ca foarte mulţi români să-şi reevalueze opţiunile. Românii sunt un popor inteligent, dau şanse unui partid dacă acel partid vrea să facă ceva. Avem doi ani în care în România nu s-a întâmplat nimic, dezamăgirea este foarte mare, iar nivelul de trai este cum este şi atunci este normal ca PDL, care a demonstrat că a făcut ceva pentru România şi condamnă ceea ce actualmente PSD face, să se adune şi să dea o nouă şansă românilor”, a încheiat Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei le transmite celor de la PSD să aibă grijă de primarii lor, pentru că sunt „extrem de nemulțumiți” de guvernare.
 Vizualizări articol: 1495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Onofrei le transmite celor de la PSD să aibă grijă de primarii lor, pentru că sunt „extrem de nemulțumiți” de guvernare1.052

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei