Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 apr 2014 - Anul XIX, nr. 95 (5604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Politic

Cătălin Nechifor: Candidatura lui Victor Ponta la preşedinţia României va avea o largă susţinere populară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, consideră că liderul social-democraţilor, premierul Victor Ponta, va avea „o largă susţinere populară” dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al României. Afirmaţia lui Cătălin Nechifor a fost făcută după ce, în discursul său de la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European, Victor Ponta le-a transmis social-democraţilor că „dacă consideraţi că eu trebuie să fiu candidat, bineînţeles că voi fi”.

Cătălin Nechifor a precizat că, din punctul său de vedere, în 2014, la 25 de ani de la Revoluţia din anul 1989, a venit momentul în care viitorul preşedinte al României trebuie să se încadreze într-un profil profesional şi uman dorit de majoritatea populaţiei ţării. „Există o diferenţă foarte mare în percepţia publică despre cei care doresc să ajungă preşedinte şi cei care pot să îndeplinească cu adevărat un mandat de preşedinte. Iar preşedintele PSD şi premierul Victor Ponta se încadrează în mod sigur în cea de-a doua categorie”, a spus Nechifor.

El a subliniat faptul că până în momentul de faţă, în calitate de prim-ministru, Victor Ponta a demonstrat că poate îndeplini un mandat public de înaltă demnitate. „Iar faptul că Victor Ponta a deschis România către exterior, prin foarte multe vizite la nivel internaţional, demonstrează că politica externă a avut mult de suferit până în anul 2012, dar s-a corectat radical în ultimul timp”, a spus liderul PSD Suceava.

Cătălin Nechifor a adăugat că anunţul pe care premierul României l-a făcut la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare dă posibilitatea ca decizia acestuia de a candida pentru preşedinţia României să nu fie una asumată în plan personal, ci una care vine dintr-o largă susţinere populară.

Pe de altă parte, după participarea la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, Cătălin Nechifor a salutat prezenţa la acest eveniment care a avut loc în Bucureşti, în prima zi de campanie la nivel european, a preşedintelui Parlamentului European şi candidat al socialiştilor pentru şefia Comisiei Europene, Martin Schulz.

„Prezenţa candidatului nostru pentru preşedinţia Comisiei Europene demonstrează faptul că România contează în plan european, dar demonstrează şi prietenia dintre Martin Schulz, Victor Ponta şi PSD, o prietenie pe care am consolidat-o împreună. Şi cred că este momentul ca după zece ani de austeritate impusă de dreapta europeană să avem un parcurs european dedicat reconstrucţiei şi dezvoltării, creării de locuri de muncă şi solidarităţii între cetăţenii europeni, indiferent de statul membru al Uniunii Europene în care trăiesc”, a afirmat preşedintele social-democraţilor suceveni.

La lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European au fost prezenţi aproape 60 de delegaţi din partea PSD Suceava, printre aceştia aflându-se şi candidatul social-democraţilor suceveni, medicul Tiberius Brădăţan, care ocupă locul 23 pe lista acestei alianţe.

Lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare a avut ca sloganuri „Mândri că suntem români” şi „România puternică în Europa”, motiv pentru care mai multe doamne şi domnişoare din delegaţia suceveană au ţinut să fie prezente la acest eveniment îmbrăcate în costume tradiţionale din judeţul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor: Candidatura lui Victor Ponta la preşedinţia României va avea o largă susţinere populară.
 Vizualizări articol: 2448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.4 din 11 voturi
Cătălin Nechifor: Candidatura lui Victor Ponta la preşedinţia României va avea o largă susţinere populară1.4511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fa Dana trimis de
(28 apr 2014, 12:57:59
Ştim cu toţii ca domnul Ponta va candida la prezidenţiale. Că jocul acesta, „nu candidez”, „candidez, dacă mă vreţi”, este doar o strategie electorală.Că nu va lăsa nimic la întâmplare, că va controla partidul în continuare. Că nu va ajunge la Palatul Cotroceni pentru a se izola, ci pentru a -si potenţa puterea.Victor Ponta a promis un milion de locuri de muncă, scăderea TVA-ului, nu doar pentru produsele de panificaţie, reducerea CAS, reducerea cheltuielilor cu administraţia, un sistem medical performant, la fel unul de educaţie.Victor Ponta sa nu uite ca astazi este puternic din punct de vedere politic şi purtat pe braţe de armata de aplaudaci şi investitori din jurul lui. Este candidatul cu cele mai mari şanse pentru a ajunge la Palatul Cotroceni. Dar toate se pot nărui într-o clipă, cum s-a întâmplat în cazul mentorului Adrian Năstase.
2.   Fa Doina(nu Dana) trimis de
(28 apr 2014, 13:10:56
Domnul prim ministru reprezinta o chintesenta de superficialitate, imaturitate, derapaj.Grimasa de bună dispoziţie pe care o afişează dublata de glumite indica suficienţa şefului încîntat de sine, năucit de puterea care i-a căzut, spectaculos, în braţe şi de servilismul subalternilor. Nimic nu e mai ridicol decît încăpăţînarea de a practica umorul, cînd umorul de care dispui e sub-mediocru.O ilustrare tipică a micului delir de care poate fi cuprins un sublocotenent dacă, din întîmplare, se trezeşte pe post de general. Veteranii partidului său l-ar putea ajuta luîndu-i din mînă jucărica guvernamentală pînă n-o strică de tot.

3.   Fa Doina trimis de
(28 apr 2014, 15:59:30
Biografia plagiata a micului Titulescu
-Victor Ponta începe să vorbească, însă, ca orice copil de un an și jumătate, nu o face foarte clar. Părinților lui le e imposibil să-și dea seama dacă a spus ”mă” sau ”fă”.
-Iernile copilăriei lui Ponta sunt marcate de poveștile cu Moș Crăciun, care vine la copiii cuminți într-o sanie trasă de cinci jandarmi, cărora zăpada le ajunge până la genunchi.
-Vicor Ponta e surprins de învățătoare copiind după colegul de bancă, în timpul unui extemporal.
- Ponta îi destăinuie profesorului de pian că, dintre toate notele muzicale, preferata lui este nota ”fă”.
- Dictatorul Nicolae Ceaușescu și soția lui părăsesc în grabă clădirea Comitetului central, la bordul unui elicopter ridicat pe umeri de cinci jandarmi cărora mulțimea de ajungea până la genunchi.
4.   Fa Doina trimis de
(28 apr 2014, 16:16:50
Când a început să scoată capul în PSD, ieşind din umbra mentorului său politic, Adrian Năstase, lui Victor Ponta i s-a spus "Micul Titulescu".Între timp s-a dovedit că Victor Ponta nu are nimic din personalitatea, prestanţa, diplomaţia, moralitatea şi viziunea lui Nicolae Titulescu. Deşi a ajuns premier al României, ceea ce Titulescu n-a fost, Ponta nu va rămâne un reper politic în istoria ţării, aşa cum a fost distinsul diplomat român din secolul trecut. Mai mult ca sigur, adevăratul Titulescu s-ar simţi acum jignit profund că actualul premier a fost asociat în vreun fel cu el.Nu poţi fi şi "Titulescu", şi mic în acelaşi timp. Doar "micul Ponta".
5.   Fa Doina trimis de
(28 apr 2014, 16:19:05
Potrivit unor surse bine informate de la Hollywood, cunoscutul regizor Ang Lee e pe cale să realizeze o continuare a filmului „Viaţa lui Pi”.„Când am pus ochii pe Victor Ponta am avut o revelaţie. Felul cum stătea, ţanţoş, în barcă, împins de pompieri, modul în care gesticula, teatral, din mâini, m-a convins că el este actorul pe care-l căutam.Vom numi filmul Viaţa lui PiPi."
6.   Ce-i mai rau, este ca RAUL instalat, va dura mult! trimis de
(28 apr 2014, 17:26:25

Daca nu se schimba nimic in politica asta a lor, de ce sa mai votam!?
Promovarile, angajarile se fac ca pe timpuri: PCR (pile, cunostinte si relatii) plus bani, haosul, lipsa profesionalismului si a raspunderii sunt sustinute si agreate . Totul e pe principiul dominoului. Daca dispare o piesa, este repede inlocuita pt sustinerea unui sistem mafiot. Statul este mafiot pentru ca legile care guverneaza, multe dintre ele, sunt facute mafiot, de mafioti, pt mafioti.

S-a ajuns ca romanii sa renunte la identitatea lor nationala, pentru ca sunt scarbiti de tara lor, de cei din randurile carora provin, chiar si de limba pe care o vorbesc.
Din pacate, si in Romania noastra, imbogatitii peste noapte, migreaza ca sa le fie bine, scuipa venin catre ceilalti romani si uita de unde au plecat.
7.   Citat "Când am pus ochii pe Victor Ponta" radu mam trimis de
(28 apr 2014, 18:43:07
coniacul zarea a fost posirca nationala. Radu mamii ejti prolix spre "scarba mica", Fa nebunule.
8.   Acum nu stiu trimis de
(29 apr 2014, 00:47:35
De la populari nu cred ca va avea sustinere, chiar deloc, probabil de la sateni si tarani ca aia nu prea au cultura foarte multe si ar crede orice le zici. Daca le zici de un pom cu bani o sa creada probabil.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei