Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 apr 2014 - Anul XIX, nr. 95 (5604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La margine de câmp

Doi îndrăgostiți, tâlhăriți în timp ce se iubeau pe bancheta din spate a unei mașini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din municipiul Rădăuţi au fost tâlhăriți de mai mulţi indivizi, în timp ce se iubeau pe bancheta din spate a unei maşini, la marginea unui câmp.

Întreaga poveste s-a petrecut săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, iar poliţiştii au reuşit să-i identifice pe suspecţi, doi dintre aceştia fiind arestaţi preventiv  în cursul zilei de sâmbătă.

 

Aventură periculoasă

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de joi spre vineri, un tânăr de 33 de ani şi-a luat cu maşina iubita, o fată în vârstă de 24 de ani, şi au mers împreună la marginea unui câmp de pe raza comunei Satu Mare.

La un moment dat, când cei doi se iubeau pe bancheta din spate, lângă maşina lor a oprit o căruţă în care se aflau mai mulţi indivizi. Unul dintre aceştia a bătut în geamul maşinii şi i-a cerut tânărului o ţigară, după care i-a spus că se află cu autoturismul pe terenul său (aspect neadevărat) şi i-a cerut bani pentru că i-a încălcat proprietatea.

 

Victima le-a dat aproape 1.000 de lei, 100 de euro şi un aparat foto

Tânărul i-a dat o bancnotă de 50 de lei, sperând să scape de individ, însă acesta din urmă i-a spus că „taxa” este mult mai mare şi, ajutat de alţi doi bărbaţi, a început să dea cu picioarele în maşină şi ulterior să-l ia pe şofer la palme. În acel moment, tânărul în vârstă de 33 de ani, speriat, a scos portofelul, dându-le respectivilor încă două-trei bancnote de 50 de lei şi cerându-le să-l lase să plece. Însă agresorii au observat că tânărul are mai mulţi bani asupra sa şi au continuat să-i terorizeze pe cei doi îndrăgostiţi.

În timp ce şoferul, coborât din mașină, era îmbrâncit de acei indivizi necunoscuţi, unul dintre agresori s-a urcat în autoturism, i-a luat fetei telefonul, pentru a nu suna la poliţie, şi a început să o pipăie.

Pentru a scăpa, iubitul fetei le-a dat indivizilor o bancnotă de 100 de euro, aproape 1.000 de lei şi un aparat foto, abia atunci fiind lăsat să plece de pe „proprietatea” agresorilor.

 

Doi dintre suspecţi, încarceraţi în arestul poliţiei

Victimele au făcut plângere la poliție, iar în câteva ore judiciariștii poliției din Rădăuţi au reușit să-i identifice pe principalii suspecți: un anume Elveţian Cobzaru, în vârstă de 31 de ani, din judeţul Botoşani, care locuiește fără forme legale în comuna Dorneşti, un tânăr de 29 de ani, Traian Marcu, şi un individ în vârstă de 36 de ani, Ghiţă Pleşca, ultimii doi de loc din Dorneşti.

„Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au mai stabilit faptul că bărbații sunt și autorii furtului unor scule electrice în valoare de circa 1.500 de lei din garajul unui localnic din municipiul Rădăuți, faptă comisă în aceeași noapte, anterior comiterii tâlhăriei,  prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Doi dintre suspecți, Elveţian Cobzaru şi Traian Marcu, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar sâmbătă au fost duşi de procurorii rădăuțeni în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată, măsura fiind însuşită de judecători.

„Cei doi au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava”, a transmis duminică purtătorul de cuvânt al poliției județene, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi îndrăgostiți, tâlhăriți în timp ce se iubeau pe bancheta din spate a unei mașini.
 Vizualizări articol: 1029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
Doi îndrăgostiți, tâlhăriți în timp ce se iubeau pe bancheta din spate a unei mașini4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(28 apr 2014, 11:39:40
La parnaie cu cardul de ciori, ca asemenea indivizi nu au ce cauta in societate!
2.   Comentariu trimis de
(28 apr 2014, 12:52:53
baietii venisera la furat..dar si-au zis, ca daca tot au vizionat un film porno live,in loc sa plateasca biletu,mai bine sa ceara bani..is curios daca iubita nu era de fapt amanta!
3.   La hotel trimis de
(28 apr 2014, 15:27:46
mergea la un hotel frumos ..sa zicem platea 150 de lei camera..mai lua si o sticla de vin..statea relaxat ...asa a platit 1000 lei 100 de euro hahahaha...asta e sau poate avea o fantezie in natura
4.   Curiosii dau navala, linistea se tulbura! trimis de
(28 apr 2014, 16:22:50
Daca aveti chef de actiune in aer liber, ori va plimbati pana gasiti un loc foarte sigur, unde nu riscati sa aveti spectatori (altfel, poate va treziti a doua zi vedete pe la ziar sau internet.
Practicarea sexului in public, de natura sa tulbure ordinea si linistea publica sau sa provoace indignarea cetatenilor, constituie contraventie si se pedepseste prin lege cu amenzi cuprinse intre 200 si 1.000 RON. Nu te gandi ca masina voastra de familie este un spatiu privat, pentru ca politistii nu-ti vor da dreptate: atata timp cat se balanseaza in ritmul iubirii voastre si mai aveti si geamuri netransparente, linistea publica se... tulbura si curiosii dau navala!
4.1  RE: Curiosii dau navala, linistea se tulbura! trimis de
(28 apr 2014, 16:49:16
eu cred ca esti virgin
4.2  RE: Curiosii dau navala, linistea se tulbura! trimis de
(28 apr 2014, 17:07:44
Interesant, ba sunt bosorog, ba comunist,etc.,... acum sunt si virgin ! laughing

Părerea mea este că dacă ai ceva constructiv şi inteligent de spus, spune!
Dacă doar atât poţi....atunci te înţeleg.
4.3  RE: Curiosii dau navala, linistea se tulbura! trimis de
(29 apr 2014, 00:47:37
Esti si robul meu!
5.   Comentariu trimis de
(29 apr 2014, 01:18:17
o sa le dea drumu ca asa fac judecatorii cu toti infractorii nu va mai agitati atat nu vedeti ce haus e an tara asta , mai ales daca sant tigani .tiganu nu are lege daca te duci la politie si reclami un tigan politia zice pai e tigan nu am ce sai fac .tiganu circula cu caruta prin oras poliotia trece si nul vede an schimb sta si al pandeste pe roman sa greseasca cu ceva ca romanu are lege .
5.1  RE: Comentariu trimis de
(29 apr 2014, 15:02:28
HAUS ??? Bah andreyyy de ... mana sa ma iei... tu esti mandru de cum scrii ??? "AL PANDESTE" ??? BAH !!! Scoala e gratuita, tarane !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei