Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mar 2014 - Anul XIX, nr. 48 (5557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

PNL a divorţat de PSD şi PC doar declarativ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianţa dintre PNL, PSD şi PC este încă în vigoare deoarece nu a fost desfiinţată din punct de vedere juridic, ci numai declarativ.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, a explicat, ieri, într-o conferinţă de presă, că la această oră, dacă unul dintre cele trei partide care au constituit USL vrea să retragă un consilier, este necesară semnătura celor trei co-preşedinţi, respectiv al PSD, PNL şi PC.

„Alianţa USL este încă în vigoare deoarece a fost denunţată doar declarativ, prin rezoluţia adoptată prin vot de PNL. Alianţa a fost înregistrată la tribunal şi până în acest moment nu s-a operat modificarea juridică”, a declarat Nechifor. Acesta a mai spus că după oficializarea despărţirii, fiecare partid va rămâne cu lista lui de membri supleanţi şi accederea la un mandat de consilier se va face, firesc, în ordinea de pe listă.

În ceea ce priveşte activitatea viitoare, liderul PSD a afirmat că din discuţiile pe care le-a avut cu colegii săi de la toate formaţiunile politice a reieşit că toţi doresc o bună colaborare la nivel administrativ.  „Sigur că vor mai fi elemente de discutat după ce va fi învestit noul guvern. Până atunci e greu de spus ce se întâmplă. Vom continua dialogul şi sper să găsim soluţii pentru că nu vrem să rămânem foarte mult blocaţi - cel puţin la Suceava - în culise politice. E foarte important să depăşim aceste elemente şi să ne apucăm din nou de treabă. Cred că primarii, consilierii, oamenii din judeţ nu-şi doresc scandal, ci proiecte pentru dezvoltare”, a mai declarat Cătălin Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL a divorţat de PSD şi PC doar declarativ.
 Vizualizări articol: 1625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PNL a divorţat de PSD şi PC doar declarativ1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei