Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 255 (5462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clarificări

Băişanu infirmă o posibilă venire a senatorului Steliana Miron în PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, informă o posibilă venire a senatorului PP-DD, Steliana Vasilica Miron, în rândul liberalilor. Întrebat dacă a discutat cu Steliana Miron despre intrarea acesteia în PNL, Alexandru Băişanu a declarat că a susţinut întotdeauna că acest partid trebuie să se dezvolte având la bază sintagma „prin noi înşine”. „PNL, cel puţin la Suceava, este un partid puternic, în creştere, care trebuie să se dezvolte prin forţe proprii, prin muncă şi prin votul electoratului. În opinia mea, orice transfer al unui cetăţean de la un partid la altul nu are doar părţi negative sau pozitive. Are şi părţi bune şi părţi negative”, a spus Alexandru Băişanu.

El a adăugat că orice venire în partid trebuie analizată, iar dacă rezultatele negative sunt mai multe decât cele pozitive nu va accepta aşa ceva. Liderul PNL Suceava a subliniat că nu a încurajat niciodată trecerile de la un partid la altul. „În rest, ceea ce doreşte doamna senator Steliana Vasilica Miron este doar problema domniei sale. Doamna Vasilica Miron e membră a unui partid măreţ şi nu am nici o problemă cu dumneaei. Ea va hotărî ce va face cu viitorul ei politic. PNL este deschis oricărei colaborări cu oamenii serioşi şi cu oamenii capabili să facă treabă pentru cetăţenii care i-au votat”, a precizat Băişanu.

El a mai spus că venirea oricărui senator sau deputat în PNL Suceava trebuie discutată mai întâi la nivel central, şi apoi în cadrul Biroului Judeţean şi în Delegaţia Permanentă a PNL Suceava. Liderul PNL Suceava a arătat că indiferent de ce ar vrea el, o decizie cu privire la venirea unui parlamentar de la alt partid în rândul liberalilor va fi luată prin votul celor peste 260 de membri ai Delegaţiei Permanente a PNL Suceava.

Alexandru Băişanu a făcut toate aceste afirmaţii în condiţiile în care în ultima perioadă de timp au apărut o serie de zvonuri potrivit cărora liderul PP-DD Suceava, senatorul Steliana Miron, ar urma să se înscrie în PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu infirmă o posibilă venire a senatorului Steliana Miron în PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu infirmă o posibilă venire a senatorului Steliana Miron în PNL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei