Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 255 (5462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La foc automat

Încă patru consilieri locali din judeţul Suceava au fost excluşi din PP-DD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Excluderile din cadrul PP-DD Suceava continuă, semn că avertismentul tras de preşedintele interimar, senatorul Steliana Vasilica Miron, în urmă cu patru luni nu a fost luat în seamă de aleşii locali. Ca urmare, Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD a decis în şedinţa din 30 octombrie că patru consilieri locali, câte unul din Liteni şi Frătăuţii Noi şi doi din Dolheşti, nu mai au calitatea de membri ai acestei formaţiuni politice, ceea ce înseamnă că-şi pierd şi calitatea obţinută după alegerile din iunie 2012.

Măsura luată la nivel central îi vizează pe Petrea Hurmuz, consilier local în oraşul Liteni, Victor Rusu, consilier local în Frătăuţii Noi, respectiv Gheorghe Iftode şi Neculai Albu, ambii din Dolheşti.

Conducerea PP-DD a ajuns la concluzia că aceştia au adus grave prejudicii de imagine partidului, dar şi că nu au respectat anumite prevederi statutare.

„În urmă cu câteva luni am avertizat public că nu voi tolera abateri de la linia trasată de partid, iar cei care nu se vor supune vor trage consecinţele. Se pare că pentru unii dintre consilierii locali ai PP-DD excluderile din vară nu au fost suficient de edificatoare şi au continuat să ducă propria politică, în dezacord cu ceea ce doreşte conducerea partidului. Acesta este şi motivul pentru care s-a ajuns la aceste noi excluderi, care vor continua dacă vor mai exista abateri de la statut sau de la normele interne”, a declarat senatorul Steliana Vasilica Miron, preşedintele interimar al PP-DD Suceava.

Valul excluderilor din vara acestui an i-a „măturat” pe Adrian Creciunescu, consilier local la Câmpulung Moldovenesc, respectiv Vasile Peslar şi Gheorghe Huţuleac, ambii aleşi în oraşul Milişăuţi.

Locul consilierilor excluşi urmează să fie luat de supleanţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă patru consilieri locali din judeţul Suceava au fost excluşi din PP-DD.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 4 voturi
Încă patru consilieri locali din judeţul Suceava au fost excluşi din PP-DD1.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 4 nov 2013, 19:46:48
Mi se pare corect dpdv ce OTV nu mai este !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei