Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 255 (5462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulțumire

Flutur critică USL pentru că a abandonat construcţia pârtiei de schi de pe Rarău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a criticat actuala guvernare USL deoarece a abandonat construcția pârtiei de schi de pe masivul Rarău. Gheorghe Flutur a spus că această investiţie este realizată în proporţie de 80%, Guvernul PDL alocând în perioada 2009 – 2011 peste 10 milioane de euro.

„Cei de la USL nu au mai prevăzut nici un leu în buget, lucru recunoscut de Ministerul Finanțelor și de ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism. Şi mai mult, nici la ultima rectificare nu s-a alocat nici un leu pentru ca această pârtie de schi să fie finalizată. USL nu are nici o scuză atunci când dă cu piciorul la sume importante care au fost alocate pentru investițiile realizate în proporţie de peste 50%”, a declarat Flutur.

El a adăugat că actuala guvernare trebuie să-şi stabilească o serie de priorităţi şi să includă în bugetul pe anul 2014 fonduri pentru finalizarea investiţiilor realizate în proporţii mai mari de 50%, prin acestea numărându-se şi pârtia de pe Rarău. Gheorghe Flutur mai consideră că prin nealocarea de fonduri pentru finalizarea unor astfel de investiţii, Guvernul se situează în afara legii.

Pe de altă parte, liderul PDL Suceava a subliniat că USL pare din ce în ce mai hotărâtă să izoleze Bucovina, blocând investiţii esenţiale pentru dezvoltarea judeţului. „Cei de la USL au blocat investiţiile, deși multe dintre ele erau aproape de finalizare. Așa s-a întâmplat cu șoseaua de centură a municipiului Suceava, la fel și cu Aeroportul <Ștefan cel Mare> și cu alte numeroase investiții. În tot acest timp, liderii USL se întrec în tot felul de declarații, care s-au dovedit a fi mincinoase. Astfel, deși Taromul nu operează pe aeroportul din Suceava, ei declară că aeroportul nu este închis. USL a tras heblul județului Suceava şi sunt convins că actualele măsuri se vor întoarce foarte repede împotriva lor”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur critică USL pentru că a abandonat construcţia pârtiei de schi de pe Rarău.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Flutur critică USL pentru că a abandonat construcţia pârtiei de schi de pe Rarău5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vorbe goale trimis de
( 3 nov 2013, 18:48:00
Domnu Flutur daca vrea sa critice sa vina cu solutii , sa faca opozitie adevarata , nu doar sa arunce perdele de fum , din cate stiu aeroportul e in plina modernizare, e normal sa se suspende activitatea temporar, pe de alta parte si pentru USL va veni vremea decontarii , cand va trebui sa dea socoteala la ce au facut ...sau nu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei