Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 243 (5450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect ambiţios

PRM Suceava se află în plin proces de reconstrucţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filiala judeţeană Suceava a Partidului România Mare se află într-un amplu proces de reconstrucţie, care cuprinde inclusiv aripa tânără a acestui partid. Preşedintele interimar al PRM Suceava, Saveta Ionesi, a precizat că este o muncă foarte dificilă, dar prin planurile de viitor pe care le-a prezentat celor cu care a discutat a reuşit să convingă un număr important de persoane să se alăture acestui nou proiect.

„Dorim să construim o filială care să funcţioneze pe principii normale şi corecte şi nu cum s-a întâmplat ca până acum, când deciziile se luau într-un grup foarte restrâns, de multe ori doar de două persoane. Membrii trebuie implicaţi în tot ceea ce înseamnă activitatea partidului, iar semnalele pe care le-am primit de la cei cu care am discutat sunt extrem de pozitive. Deja există un număr mare de persoane care doresc să revină în PRM, dar şi oameni politici care au activat până acum la alte partide şi au rămas dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă acolo şi-au exprimat intenţia de a se alătura proiectului nostru”, a arătat Saveta Ionesi.

Şi pentru că un partid nu poate rezista pe termen lung fără o „pepinieră”, organizaţiei de tineret i se acordă o atenţie deosebită.

În acest sens, două dintre membrele organizaţiei de tineret a PRM Suceava, Ionela Sahaidac şi Giulia Petrache, au făcut parte recent dintr-o echipă de 51 de tineri care a fost invitată de Corneliu Vadim Tudor la Bruxelles, unde au vizitat Parlamentul European şi au participat la manifestări organizate de diaspora.

„Primul obiectiv al nostru este să scoatem un scor foarte bun la alegerile europarlamentare de anul viitor. Faptul că PRM are în municipiul Suceava o cotă de 6% din opţiunile electoratului ne dă încredere că se poate realiza mai mult, dorinţa noastră fiind aceea ca până la alegerile europarlamentare să devenim un partid în care oamenii să se îndrepte cu încredere”, a mai spus Saveta Ionesi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRM Suceava se află în plin proces de reconstrucţie.
 Vizualizări articol: 2263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 13 voturi
PRM Suceava se află în plin proces de reconstrucţie4.1513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reconstrucție în PRM trimis de
(19 oct 2013, 10:41:50
Este un lucru foarte bun și frumos, așteptăm reîncrederea în partid și în Domnul Vadim Tudor ca în vremea când a ajuns în finală la presedinție. Numai să nu fie doar vorbe de fațadă.
2.   La vremuri noi, oameni noi trimis de
(20 oct 2013, 21:34:15
Se pare ca dictatura camarilei prm-iste cu studii la Stefan Burghiu a incetat. Doamna cu coc gen Barbuleasca din CC al PCR a fost trasa pe linie moarta. Era si timpul. Oamenii formati si educati in spirit comunist nu se mai pit schimba niciodata. Tocmai au demonstrat asta cu revolta funariota toata pleava s-a cernut. Nu poti sa iei unui om ce a inventat. Nu am nicio treaba cu PRM sau Vadim dar e vorba de acelasi lucru se confunda unul cu altul. Sincer ma ingretosa cand vedeam la tv fosilele comuniste care mi-au mancat anii de liceu la barabule la statiune. Mult succes noii echipe si cat mai multe mutre noi ca ne-am saturat de aceiasi saltimbanci.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei