Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 203 (5410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aprecieri

Ioan Balan: Victor Ponta se ține de cuvânt cu privire la înființarea regiunii Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele PDL pe Regiunea de Nord-Est, deputatul de Suceava Ioan Balan, consideră că anunțul făcut la finele săptămânii trecute de premierul Victor Ponta în urma ședinței informale a Biroului Permanent Național al PSD de la Constanța de a înființa zece regiuni la nivel național este unul de bun augur. Balan este convins că printre cele zece regiuni se află și Bucovina, cu atât mai mult cu cât premierul a afirmat în recenta vizită efectuată la Suceava că sprijină înființarea unei astfel de regiuni.

„L-am auzit pe domnul Victor Ponta că anunța de la Constanța înființarea a zece regiuni față de cele opt pe care le cunoaștem deja. Domnul Victor Ponta a făcut, la Suceava, promisiunea că sprijină <o regiune mică>, cu capitala la Suceava. Pentru noi, cunoscându-i poziția din punct de vedere politic în calitate de premier, luăm acest sprijin ca pe o decizie. În aceste condiții, chiar dacă în țară nu se știe care sunt cele două noi regiuni, noi, cei de la Suceava, ne putem mândri cu faptul că știm: Dobrogea– Constanța și Bucovina–Suceava”, a declarat Balan.

El a arătat că, deși PDL a lansat apelul pentru înființarea regiunii Bucovina, recunoaște că USL și Victor Ponta vor fi cei care vor pune în practică acest proiect.

“Deși este o acțiune susținută intens de noi, cei din PDL, recunosc că USL– Victor Ponta sunt cei care pun în practică acest proiect. Când ai în Parlament peste 70 % îți poți permite să te ții de cuvânt, așa cum o face și domnul Victor Ponta, premierul României. Sper ca această acțiune să se înscrie în șirul celor care îi aduce pe toți parlamentarii suceveni, indiferent de culoarea politică, la un vot comun în Parlament”, a mai spus Ioan Balan. Premierul Victor Ponta a declarat la Constanța că a discutat varianta cu zece regiuni în cadrul PSD, însă o va supune analizei și în cadrul USL. ”Vreau să discutăm și cu UDMR și cu PP-DD și cu PDL, cu toate forțele din opoziție, pentru că proiectul regionalizării nu este doar un proiect al USL, este un proiect al României și sunt dispus să mă așez la masă cu absolut toată lumea”, a declarat Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: Victor Ponta se ține de cuvânt cu privire la înființarea regiunii Bucovina.
 Vizualizări articol: 2593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Ioan Balan: Victor Ponta se ține de cuvânt cu privire la înființarea regiunii Bucovina4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alt credul... trimis de
( 2 sep 2013, 11:10:34
Se vede ca Balan chiar nu le are cu politica....Cum sa ai incredere in aceasta guvernare jalnica a Judetului. Perversi si marionete mai mari ca nechifor si baisan chiar ca Suceava nu a mai avut....Ce au cautat ei la Mamaia, cand stiau bine ca nu-i baga nimeni in seama... Se vede ca nechifor a fost sa vada marea....caci cu siguranta pana acum nu a avut ocazia.....
2.   Inca 2 regiuni... trimis de
( 2 sep 2013, 11:11:58
Constanta -Dobrogea....si Brasovul....
3.   Cine sa lupte pentru tinutul asta, daca nu voi? trimis de
( 2 sep 2013, 11:53:39
Se merge pe principiul incetatenit deja, ca functia trebuie sa iti foloseasca tie si nu comunitatii pe care o conduci.
Conteaza f. mult pregatirea si educatia celui pus in functie. Conteaza bunul simt si patriotismul local. Conteaza si oamenii de valoare de care se inconjoara, pentru a-si pune amprenta asupra unei localitati .
Aici, noi, pe forum tot timpul am atras atentia ca politicienii nostri sa se implice pentru binele tinutului. Avem nevoie de politicieni valorosi cu simt patriotic.
Trebuie sa ne unim, pentru a ne fi bine!
Daca tot a demarat o intelegere cu Ponta, trebuie sa continuati cu totii, e un inceput promitator...
Argumente sunt multe... important este sa aveti curajul sa le prezentati.
Pentru regionalizare ar fi de dorit ca forurile raspunzatoare sa se implice fara rezerve.
Este un moment crucial, daca nu este folosit corespunzator, consecintele vor fi de lunga durata.
Cine sa lupte pentru tinutul asta, daca nu voi?

4.   . trimis de
( 2 sep 2013, 17:39:44
Ce stire! Ce concluzie importanta si ca rezultat al unei analize aprofundate . . . Adevarul e ca limbricul acesta, in afara de capatuiala si grija obsesiva pentru propria imagine, e nul, zero, nada, niente!
Dau back de la acest articol mult mai castigat din punct de vedere al informatiei! Mai bine citeam revista Kauffland!
5.   Doarme... trimis de
( 2 sep 2013, 18:41:53
Să-l trezească cineva din somn pe Bălan. Se știe care sunt cele zece regiuni, iar Bucovina NU e printre ele. Îl doare-n... cot de Bucovina pe mincinosul de Ponta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei