Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 203 (5410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tentativă de omor

Agent de pază, atacat şi împuns cu o furcă de doi interlopi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Gura Humorului, agent de pază la firma RPG, a ajuns la spital în stare gravă, în şoc hemoragic, după ce a fost atacat şi împuns cu o furcă de doi indivizi din Voroneţ, ambii cu antecedente penale. Violentul atac s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, în parcarea restaurantului Moldova din zona centrală a oraşului Gura Humorului. Bărbatul atacat a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, iar medicii l-au operat de urgenţă pentru a-i salva viaţa.

 

Au atacat din răzbunare, după un conflict în club cu fratele agentului de pază

Din ancheta poliţiei rezultă că răfuiala a avut un prim moment vineri noapte, când cei doi atacatori, Mihai Manoliu, în vârstă de 32 de ani, şi Cristian Adolf Neuburger, de 37 de ani, au avut un conflict cu fratele victimei, şi el angajat la RPG.

Altercaţia s-a petrecut într-un club din Gura Humorului, fără a degenera. Cei doi, aflaţi sub influenţa alcoolului, au hotărât, a doua zi dimineaţă, să se răzbune.

Conform anchetei poliţiei, cei doi l-au atacat pe Bogdan Gheorghe, în vârstă de 39 de ani, agent de pază, frate cu cel cu care au avut conflictul iniţial, în parcarea restaurantului Moldova. Unul dintre ei, Mihai Manoliu, l-a înţepat cu furca pe care o avea asupra sa pe agentul de pază în piciorul drept. 

Lovitura nu a fost una deloc superficială. Victima a suferit o tăietură adâncă şi a intrat în şoc hemoragic, pierzând mult sânge.

Ulterior, după ce agentul de pază a fost operat de urgenţă, medicii de la Spitalul Judeţean Suceava au apreciat că „victima necesită pentru vindecare 22 – 25 de zile de îngrijiri medicale, iar modul de aplicare a loviturii a fost de natură a-i pune viaţa în pericol victimei”.

În aceste condiţii, fapta a fost încadrată la infracţiunea de tentativă de omor calificat, iar ancheta a fost preluată de judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Cei doi indivizi, prinşi de „mascaţii” Poliţiei după o intervenție în forţă

După agresiune, cei doi indivizi au dispărut din zonă, iar imediat s-a format o echipă de căutare, formată din „mascaţi” de intervenţie rapidă ai Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS).

Cei doi fugari au fost văzuţi pe drumul dinspre Gura Humorului spre Voroneţ. În momentul în care şi-au dat seama că poliţiştii sunt pe urmele lor, cei doi suspecţi au fugit prin grădinile caselor din zonă, încercând să scape. Au fost ajunşi din urmă şi imobilizaţi de poliţişti, care au folosit forţa pentru a-i putea încătuşa şi duce la Poliţia oraşului Gura Humorului, pentru audieri. 

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi, sâmbătă, pentru 24 de ore, după care, ieri, procurorul de caz i-a înaintat Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Ieri, la intrarea în Palatul de Justiţie, unul dintre ei, Adolf Cristian Neuburger, avea încă urme vizibile ale confruntării cu „mascaţii” Poliţiei.

 

Cei doi au fost arestaţi preventiv

Atât Mihai Manoliu, cât şi Adolf Cristian Neuburger figurează cu mai multe dosare penale în ultimii ani, pentru infracţiuni de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri, infracţiuni silvice sau lovire. O parte dintre dosare s-au finalizat şi cu condamnări.

Revenind la cazul tentativei de omor, anchetatorii urmează să stabilească pe parcursul cercetărilor gradul de participare al fiecăruia la comiterea faptei şi dacă în cele din urmă ambii vor răspunde pentru această faptă sau doar unul dintre ei.

Tribunalul Suceava a decis, ieri, arestarea preventivă a ambilor pentru o perioadă de 29 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agent de pază, atacat şi împuns cu o furcă de doi interlopi.
 Vizualizări articol: 10292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Agent de pază, atacat şi împuns cu o furcă de doi interlopi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Interlopi??? trimis de
( 2 sep 2013, 14:36:27
astia is interlopi??? is niste tarani obositi au facut ei ceva puscarie s-au batut prin sat cu astia mai slabi si se cred mari smecheri....sun curios cate zile de munca au toata viata lor.....la pensie ce o sa faca.....
interlopi ii poti denumi pe nutu camataru,fane spoitoru,clamparu etc....cred ca ar rade cu 4 guri sa auda asta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei