Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 203 (5410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Visul unor nopţi de toamnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu ce preferaţi să încep, cu Simona Halep sau cu Pandurii? În regulă, am înţeles, cu Steaua... (aici, dacă aş scrie la unul dintre ziarele dedicate, cei de la tehno ar băga emoticonul cu faţa zâmbăreaţă). Grupa din care face parte ar trebui să ne păstreze cu capul pe umeri şi cu grijile pe cap. Programul ne poate duce cu gândul la un remake după victoria CFR-ului la Manchester. E foarte posibil ca la ultima etapă Chelsea să fie calificată, dar vă reamintesc înţepătura lui Mourinho la adresa ex-ului Benitez: „în Liga Campionilor nu întâlneşti echipe ca Steaua”. E, uite că întâlneşti, iar portughezul nu cred că-şi doreşte o contraironie. Trecând la Schalke, să spunem că este echipa la care ani de zile n-a reuşit să se impună atacantul considerat o adevărată lovitură de oficialii steliştii (despre Marica, săptămâna viitoare, când voi aborda subiectul echipa naţională). Şi să nu uităm că tot nişte nemţi au fost la originea singurei sincope majore a parcursului de anul trecut. Cât despre Basel, sper să nu fie tratată după mintea lui Meme („suntem clar peste Basel”). Dacă-i pe-aşa, şi elveţienii sunt clar peste Legia, de care s-a trecut cu două egaluri. Pe de altă parte, poate şi ei se bucură că au căzut cu Steaua, nu cred c-ar fi preferat Napoli sau Sociedad...

Mai mult decât o surpriză, cei de la Pandurii ne-au făcut o bucurie. Graţie lor, vom avea treabă şi joia! Nu-mi ascund admiraţia faţă de antrenorul lor, Cristi Pustai, unul care chiar merită să i se spună dom’profesor. Numai când mă gândesc câtor semidocţi ai fotbalului li se umflă pipota când lumea li se adresează cu acest titlu! Mi-a plăcut şi exprimarea lui Pustai cu condiţionalul-optativ transformat în prezent, chiar dacă primul e un mod care are şi timpul prezent, dar ideea transmisă nu are pereche pe meleagurile noastre fotbalistice.

Am lăsat-o la urmă pe Simona Halep, ca pe desert. Scorul cu care a eliminat-o pe Kirilenko, o jucătoare „mai favorită” decât ea (6-1, 6-0!), ne provoacă la scenarii cu semifinală de Slam sau chiar mai mult. Noi avem voie, dar Simona nu trebuie să sară treptele. Urmează zona cu italience, mai întâi Pennetta, în faţa căreia a abandonat în iulie la 0-2 în decisiv, iar dacă de data asta ar trece (prezentul condiţionalului-optativ), ar da peste Vinci sau Giorgi. Interesant, în faţa primeia are anul acesta şi un 0-6, şi un 6-0!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Visul unor nopţi de toamnă.
 Vizualizări articol: 1045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Visul unor nopţi de toamnă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei