Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 38 (5245)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Ioan Balan despre alegerile din PDL: „Tatăl ţine cu unul, pe care îl laudă, iar pe celălalt îl ceartă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, consideră că PDL este un partid care trebuie să fie lăsat să-şi aleagă singur drumul. Afirmaţia a fost făcută după ce preşedintele României, Traian Băsescu, a făcut o serie de declaraţii cu privire la viitoarele alegeri din PDL, precizând că Elena Udrea ar avea şanse să obţină şefia partidului, contra actualului preşedinte, Vasile Blaga, însă doar situaţia în care Convenţia Naţională PDL ar fi una cinstită. În ceea ce-l priveşte pe deputatul Ioan Balan, care deţine şi funcţia de secretar general adjunct al PDL, acesta a declarat că în opinia sa, competiţia pentru şefia partidului se aseamănă cu o competiţie între fraţi, în care „ vine tata care ţine cu unul, pe care îl laudă, iar pe celălalt îl ceartă şi îl pune la colţ. Mai mult, cere şi sprijinul familiei pentru primul”.

Ioan Balan este de părere că delegaţii de la Convenţia Naţională a PDL din luna martie a.c. vor şti să-şi aleagă în mod corect viitorul preşedinte. Balan a mai precizat că obiectivele pe care le vor propune „cei doi fraţi” care candidează pentru şefia PDL trebuie să fie evaluate în mod corect la Convenţia Naţională a partidului.

„Cred că familia, partidul, trebuie lăsată să-şi aleagă singură drumul. De asemenea, cred că cei cinci mii de delegaţi care vor fi prezenţi la Convenţie vor şti ce e bine pentru partid şi cu cine să voteze”, a încheiat deputatul PDL de Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan despre alegerile din PDL: „Tatăl ţine cu unul, pe care îl laudă, iar pe celălalt îl ceartă”.
 Vizualizări articol: 985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Balan despre alegerile din PDL: „Tatăl ţine cu unul, pe care îl laudă, iar pe celălalt îl ceartă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curat ca fratii trimis de
(16 feb 2013, 12:18:34
Domnul Balan are o exprimare bucolica pastorala.Care intrecere intre frati?Aici e o batalie pe viata si pe moarte intre basescu si echipa Blaga.Care pe care.Udrea este doar un pion scos la inaintare.basescu a inceput deja campania pentru Udrea.Sunt extrem de curios ce va face domnul Flutur.La precedenta conferinta era initial in tabara Blaga.Apoi a venit Boc si i-a repartizat fonduri de 70 de milioane de euro de la ministerul dezvoltarii pentru a trece in barca lui.Apoi Flutur s-a reintors la Blaga.Toata vara a stat la garajul lui basescu alaturi de Onaca,Macovei,Ungureanu.Deci cu cine credeti ca va vota Flutur la congres?Cu Blaga sau cu basescu(Udrea)?
2.   Mare adevar spui maestre trimis de
(16 feb 2013, 12:28:21
Mi-am permis sa citez din unul din cei mai mari ziaristi:
“Domnul Băsescu în clipa de faţă este un birjar de cai morţi. Are un cal la trăsură căruia i-a rupt toate picioarele şi acum dă cu biciul în el. PDL se află la pământ din cauza lui Traian Băsescu. Boc şi Udrea sunt întruchipări-avatare ale lui Băsescu. Partidul va rămâne la pământ cu astfel de persoane”, a afirmat jurnalistul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei