Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 nov 2012 - Anul XVII, nr. 273 (5178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Candidatul ARD Dumitru Mihalescul a luat „pulsul” mediului de afaceri în Colegiul 7 Vicov-Putna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Dumitru Mihalescul, candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru funcţia de deputat în Colegiul 7, a avut la începutul acestei săptămâni mai multe întâlniri cu oameni de afaceri, salariaţi de la societăţi comerciale, pensionari şi cetăţeni din oraşul Vicovu de Sus şi comuna Marginea, localităţi care alături de Solca, Ulma, Brodina, Straja, Putna, Suceviţa, Vicovu de Jos, Voitinel, Bilca, Gălăneşti, Horodnicu de Sus şi Poieni Solca, fac parte din Colegiul Vicov-Solca.

 

Acces mai larg la oportunităţi de afaceri

La firmele pe care le-a vizitat atât în Vicovu de Sus, cât şi în Marginea, candidatul ARD a luat la cunoştinţă despre problemele create de criza care a lovit şi micii producători din zona noastră, despre greutăţile întâmpinate pentru câştigarea unei pieţe de desfacere, dar şi pentru menţinerea acesteia, cât şi despre „piedicile” puse de stat micilor întreprinzători. După ce i-a ascultat, atât pe patronii firmelor, cât şi pe angajaţii acestora, Dumitru Mihalescul a spus că este familiarizat cu mediul de afaceri, că ştie foarte bine ce înseamnă lupta de pe pieţele de profil, şi la fel de bine ştie ce înseamnă să asiguri salariile pentru angajaţi.

„Provin din mediul de afaceri, am avut de luptat şi eu cu criza şi ştiu ce înseamnă ziua de salarii pentru patroni, în condiţiile în care eu am avut de asigurat salarii pentru circa două sute de angajaţi în fiecare lună. Sunt la curent cu greutăţile întâmpinate de administratorii firmelor şi la fel de bine cunosc greutăţile salariaţilor. De aceea vă promit că voi iniţia câteva proiecte legislative pe această temă la Camera Deputaţilor, proiecte care vor avea ca scop o relaxare a obligaţiilor firmelor mici şi mijlocii, dar şi un acces mai larg, pentru aceste societăţi comerciale, la oportunităţi de afaceri”, a arătat Dumitru Mihalescul.

 

Semnale tot mai puternice de sprijin pentru proiectul Suceava – capitala de regiune

Candidatul Alianţei România Dreaptă Dumitru Mihalescul a afirmat că susţine măsura care prevede că TVA-ul aferent facturilor se va evidenţia în decont şi se va achita în momentul încasării.

„Susţin această măsură pentru că aceasta e în beneficiul societăţilor comerciale. Astfel îşi vor achita obligaţiile faţă de stat în momentul în care şi ele la rândul lor vor încasa contravaloarea serviciilor sau a lucrărilor executate şi nu vor mai fi problemele de care s-au lovit majoritatea firmelor din ţară, fie că a fost vorba de societăţi comerciale mai mari sau mai mici”, a afirmat Mihalescul.

„Din localităţile din Colegiul nr. 7 Vicov-Solca pentru Camera Deputaţilor, dar şi din tot judeţul Suceava, am primit semnale tot mai puternice de sprijin pentru proiectul Suceava – capitala de regiune. La fiecare întâlnire pe care am avut-o cu cetăţenii, în ultimile zece zile, am fost abordat pe această temă şi am fost solicitat să întreprind tot ceea ce pot pentru ca Suceava să fie viitoarea capitală a regiunii noastre. Vă asigur că şi acum, cât şi atunci când voi fi reprezentantul dumneavoastră în Parlamentul României, în Camera Deputaţilor, voi întreprinde toate demersurile ca Suceava să redevină capitală, la fel ca şi în vremea lui Ştefan cel Mare”, a spus Mihalescul.

 

dumitrumihalescul.ro

În acelaşi timp, candidatul ARD a purtat o serie de discuţii cu tineri care i s-au plâns despre lipsa locurilor de muncă. „Dezvoltarea regiunii noastre, atragerea de fonduri pentru dezvoltare vor aduce cu siguranţă şi noi locuri de muncă. Mai mult, intenţionez ca în Colegiul 7 Vicov-Solca să sprijin înfiinţarea unei şcoli de meserii, şcoală care să pregătească tinerii pentru acele meserii care sunt căutate în zona noastră. Voi expune această problemă la Parlamentul României şi voi încerca să aduc problema tinerilor din Bucovina în atenţia Camerelor pentru iniţierea unor măsuri în sprijinul acestora”, a concluzionat  Dumitru Mihalescul.

Candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru funcţia de deputat în Colegiul 7 Vicov-Solca, omul de afaceri Dumitru Mihalescul, a precizat că, de la începutul acestei săptămâni, problemele şi doleanţele cetăţenilor îi pot fi transmise şi prin intermediul paginii web pe care şi-a construit-o, la adresa dumitrumihalescul.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul ARD Dumitru Mihalescul a luat „pulsul” mediului de afaceri în Colegiul 7 Vicov-Putna.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Candidatul ARD Dumitru Mihalescul a luat „pulsul” mediului de afaceri în Colegiul 7 Vicov-Putna1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu sectelor in politica trimis de
(22 nov 2012, 01:24:45
Nu lasati secta penticostala sa puna mana pe Romania. Mihalescul este reprezentantul acestei secte extrem de agresive in Romania

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei