Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 nov 2012 - Anul XVII, nr. 273 (5178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La restaurantul Vama Veche

„O seară minunată”, alături de cunoscutul cântăreț moldovean Ion Suruceanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cunoscutul cântăreţ moldovean Ion Suruceanu va concerta vineri seară la restaurantul Vama Veche din Şcheia, fiind primul eveniment dintr-o serie de concerte cu artişti renumiţi programate pentru perioada următoare la localul respectiv.

Prin anii '80-'90, Suruceanu era unul dintre cei mai ascultaţi interpreţi ai Republicii Moldova, şlagărele sale făcând furori şi în România.

În anul 1990 i-a fost acordat titlul de Artist emerit al Republicii Moldova.   

„Ce seară minunată”, „Nu mai tu”, „Luna Luna”, „Toamna”, Cumpăraţi flori”, „Melancolie” sunt doar o parte dintre melodiile care l-au făcut pe Ion Suruceanu unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti moldoveni şi care, vineri seară, pot fi ascultate live, la Vama Veche.

Andra Pantelemon, organizator al evenimentului de vineri seară, ne-a declarat că preţul unui bilet la concertul lui Ion Suruceanu va fi de 40 de lei, iar cei prezenţi vor fi serviţi din partea casei cu o gustare şi cu vin Budurească.

Evenimentul va începe la ora 20:00, iar spectacolul, împărţit în două reprize, se va întinde până aproape de miezul nopţii.

„Restaurantul nostru este structurat pe parter şi etaj, cu un total de 150 de locuri, dispuse în sala restaurantului şi separeuri, evidențiindu-se prin decorul rustic. Sper ca la evenimentul de vineri seară să nu mai avem nici un loc liber. Şi dacă de-a lungul celor 14 ani de activitate, toţi oaspeţii s-au obişnuit că e un restaurant la orice oră, fiind non-stop, vrem ca în meniu, pe lângă apreciaţii cartofi ţărăneşti, ciorba de burtă, papanaşii sau clătitele la cuptor, să includem şi spectacole de calitate cu artişti renumiţi”, a declarat Andra Pantelemon, precizând că informaţii şi rezervări pentru evenimentul de vineri seară se pot face la numărul de telefon 0743 131 203.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „O seară minunată”, alături de cunoscutul cântăreț moldovean Ion Suruceanu.
 Vizualizări articol: 2906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„O seară minunată”, alături de cunoscutul cântăreț moldovean Ion Suruceanu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei