Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mai 2012 - Anul XVII, nr. 108 (5013)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

UNPR

Adrian Macovei şi-a început campania în pieţele din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, Adrian Macovei, şi-a început campania electorală discutând cu sucevenii, pentru a afla problemele pe care aceştia le au. Adrian Macovei şi echipa sa de consilieri au vizitat ieri Piaţa George Enescu, Piaţa Centrală a Sucevei şi Piaţa din Burdujeni, acolo unde au discutat cu câteva sute de suceveni despre modul în care aceste pieţe ar trebui modernizate, pentru a oferi cele mai bune condiţii de comerţ, atât pentru vânzători, cât şi pentru cumpărători.

Macovei a promis că va duce problemele oamenilor din pieţe în Consiliul Local Suceava şi că alături de colegii săi va încerca să găsească cele mai bune soluţii pentru rezolvarea lor. „Piaţa din Burdujeni pare desprinsă din fotografiile cu pieţele din Evul Mediu. Este inadmisibil ca în 2012 să arate într-un asemenea hal. Iar aici va trebui să intervenim de urgenţă”, a explicat Adrian Macovei.

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar al Sucevei le-a promis comercianţilor din Piaţa Mică, din cartierul George Enescu, că printre primele puncte de pe ordinea de zi a viitorului Consiliu Local va figura şi concesionarea terenurilor către comercianţii din zonă, pentru o perioadă de câţiva ani, astfel încât aceştia să îşi poată dezvolta afacerile.

„Ne dorim ca în urma programelor pe care le propunem sa ajungem ca la Suceava să existe posibilitatea afirmării personale a tuturor locuitorilor. Vrem să muncim, dar să ni se respecte munca şi să scăpăm de bătaia de joc care s-a instalat până acum în administraţia locală, pentru că Suceava nu este moşia nimănui. Împreună avem forţa să ne decidem viitorul”, a mai declarat Adrian Macovei.

El a promis că începând de astăzi va bate la uşile sucevenilor pentru a discuta cu aceştia şi pentru a le prezenta echipa UNPR Suceava, despre care a spus că va lupta pentru progresul oraşului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Macovei şi-a început campania în pieţele din Suceava.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Macovei şi-a început campania în pieţele din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Na ... trimis de
(12 mai 2012, 12:57:34
Adrian Macovei merge in piata ca sa afle ce probleme avem noi sucevenii? Pai el candideaza la functia de primar si nu stie ce probleme am? Atunci la ce sa ma astept din partea lui in urmatorii 4 ani? Sunt curios ce plan are pentru functia de primar ....
1.1  RE: Na ... trimis de
(12 mai 2012, 13:55:06
Unele confuzii crează confuzie ( se ştie )
“confuzia ” asta , însă , e limpede , jupâne
Mai sunt încă (văz) bolnavi de idiopatie
Cum să crezi că poţi fi primar,băi române ???

Eşti la mii de km. distanţă de orice idée
Dai din cap ,zâmbeşti aprobator şi seraphic
Hai,ce dreq !? suntem sătui de clişee
Să te iau în serios ? ha ! totu-i panaramic !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei