Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mai 2012 - Anul XVII, nr. 102 (5007)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sesizare

Băişanu susţine că pe listele electorale sunt trecuţi şi suceveni decedaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a solicitat prefectului judeţului Suceava, Sorin Popescu, să dispună verificarea listelor electorale din toate localităţile judeţului, deoarece pe acestea ar fi trecute persoane decedate. Băişanu susţine că până în momentul de faţă liberalii au găsit astfel de probleme în 20 de localităţi din judeţul Suceava. El a dat ca exemplu localităţile Drăgoieşti şi Suceava. Liderul PNL Suceava a arătat că în urma analizării listelor electorale au fost identificate câteva sute de persoane care au decedat, dar care se află pe listele electorale.

„Nu ne dorim ca acest lucru să devină o practică pentru primarii PD-L, care mai apoi vor găsi soluţii ca cineva să semneze drept votant în dreptul unui om care nu mai este printre noi. Vom trimite aceste liste, cu proces verbal, către diferite instituţii, şi vom arăta sucevenii care au decedat, dar care sunt trecuţi pe liste”, a spus Băişanu.

Pe de altă parte, el a acuzat faptul că asupra candidaţilor USL la alegerile locale din data de 10 iunie 2012 sunt exercitate presiuni din partea actualei conduceri a judeţului. Preşedintele PNL Suceava l-a dat ca exemplu pe primarul de la Drăgoieşti, Vasile Petroaie, care şi-a depus candidatura din partea USL, deşi iniţial a fost anunţat drept candidat al PD-L.

„La Drăgoieşti există o presiune fantastică asupra primarului, care a trecut de la PD-L la PNL. E o chestiune de presiune psihică asupra candidaţilor şi asupra oamenilor care candidează din partea USL”, a declarat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu susţine că pe listele electorale sunt trecuţi şi suceveni decedaţi.
 Vizualizări articol: 573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băişanu susţine că pe listele electorale sunt trecuţi şi suceveni decedaţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 5 mai 2012, 15:22:42
Cred că vor ca decedaţii să fie pedelişti şi să voteze de 2-3 ori.
2.   2 milioane in plus trimis de
( 5 mai 2012, 15:49:38
S-a constatat ca listele electorale difera esential de populatia localitatii respective
Pe tara s-a ajuns la o diferenta de 2 milioane persoane(decedati,persoane plecate in strainatate,mutatii fictive)Cam atatea voturi se preconizeaza ca s-au furat la alegerile prezidentiale.deci metoda e verificata cu succes.
3.   Daca pdl-ul e mort, voiati sa treaca nou nascuti ? trimis de
( 5 mai 2012, 20:39:28
E un aspect cat se poate de logic , din moment ce partidul ce-si pregatea cu infrigurare alegerile, e o grupare de indivizi zombi moral si intelectual, de ce te miri domnule baisanu ca listele de alegatori contin si nume ale unor persoane trecute la locuri cu verdeata.
Probabil asta era si schepsisul schimbarii portocaliului in verde , la rebrenduirea cea din urma a partidului.
Ca dintre votantii asteptati la urne unii sunt cu niscaiva viermi , dupa parerea mea nu-i mare bai, ca toate sunt omenesti si trecatoare, dar discutand lucrile din noua perspectiva, daca candidatii noilor guvernanti se vor dovedi vermanosi la caracter si comportare, asta e bai mare domnule draga ca "ei e vii si o sa ne conduca ".
Judecand lucrurile la rece nici nu-mi inchipui ca matale ai dreptate cand sustii asemenea lucru si rogi prefectul sa asculte pulsul cu urechea la toti alegatorii trecuti pe lista si stii ...eu cred ca de fapt suflau toti cand au trecuti in terfeloagele pentru sectiile de votare numai ca unii suflau mai rar si mai anemic, iar din cand in cand cand mai deschideau televizorul mai vedeau cate un val marinaresc de crestere a nivelului de trai si unii se mai linisteau definitiv, si asa s-a ajuns ca acesti suflatori ,ramasi de la reforma fara aer ,au ajuns sa ingroase patura de jos a electoratului ramanand si fara cizmele, galetile si mititeii de sezon.
Deci e bine ca sunteti vigilent stimate domn si pana la alegeri paziti listele conform sloganului "nici un praznic fara paznic".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei