Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 apr 2012 - Anul XVII, nr. 84 (4989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chemare

Nechifor întinde o mână primarilor trădători în „săptămâna pocăinţei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, îi invită pe primarii social-democraţi şi pe cei liberali care au anunţat că vor candida pentru PD-L la alegerile locale din iunie să revină la casele lor. Nechifor a declarat că aşteaptă ca acest lucru să se producă până vineri, 13 aprilie. Totuşi, preşedintele PSD Suceava a spus că nu chiar toţi primarii trădători sunt doriţi înapoi în partid.

„Până în Vinerea Mare mai aştept, poate vreun primar rătăcit de la PSD sau PNL se mai gândeşte, poate vine înapoi acasă. Nu pe toţi primarii îi aşteptăm înapoi acasă. Sunt oameni care pot să rămână liniştiţi la pedelişti, pot să meargă în campanie să explice cum au modernizat România alături de Flutur, de Boc şi de Traian Băsescu, pot să explice la fel de liniştiţi cum au tăiat salariile şi pensiile”, a spus Nechifor.

Preşedintele PSD Suceava a menţionat că le face acum, în Săptămâna Patimilor, această invitaţie primarilor plecaţi la PD-L tocmai pentru că, fiind creştini, poate îşi dau seama că au făcut un lucru incorect trădându-şi electoratul.

„Sigur că aşteptăm, fiind Săptămâna Patimilor, poate cineva se simte într-adevăr într-o anumită măsură creştin, poate îşi dă seama că a greşit, poate îşi dă seama că e un lucru incorect pe care l-a făcut şi anume acela de a-şi trăda electoratul. E săptămâna pocăinţei şi sigur că putem discuta în acest sens cu fiecare”, a mai spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor întinde o mână primarilor trădători în „săptămâna pocăinţei”.
 Vizualizări articol: 802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor întinde o mână primarilor trădători în „săptămâna pocăinţei”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   !!!! trimis de
(10 apr 2012, 12:55:56
Nechiforeeee nu mai stii prin ce sa iesi in evidenta? Sa iti mai faci putina reclama ?! Marele Atotstiuitor Nechifor...haha
2.   Reclama la Flutur cap de mort trimis de
(10 apr 2012, 15:53:26
Nechifor nu are nevoie de reclama, precum acesti nesimtiti de portocalii care si-un rahat ambalat in hartie portocalie este prezentat ca si o mare realizare. Cand vezi un descreierat ca grohaie in stanga si-n dreapta cu ineptii de genul "un miliard de Euro a primit Suceava" atunci chiar iti vine sa dai telefon la 112. Conform acestor latrai, Suceava ar trebui sa eclipseze Rotterdamul, dar in realitate suntem printre judetele sarace ale Romaniei. In schimb, Flutur cap de mort, are sfarla cea mai mare si isi face reclama chiar si dintr-un rahat ambalat in hartie portocalie. Nechifor si USL-ul nu au nevoie de asemenea reclama, se bazeaza pe situatia de fapt, pe care sucevenii o percep si o pipaie, ca doar nu sunt chiori precum inteleptul carmaci Baselu. Reclama mincinoasa sa le stea in gat bombalailor portocalii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei