Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2012 - Anul XVII, nr. 37 (4942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PNL

Fostul deputat Mihai Sandu Capră revine pe scena politică suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul deputat de Suceava Mihai Sandu Capră revine pe scena politică suceveană, ocupând în momentul de faţă funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL. Mihai Sandu Capră a fost deputat de Suceava în mandatul 2004 – 2008, după care a ocupat, până la sfârşitul anului 2011, postul de şef al Departamentului de coordonare şi verificare a bugetelor administraţiilor publice locale din cadrul Curţii de Conturi a României.

El a precizat că a fost şi va rămâne liberal, adăugând că apreciază faptul că în PNL Suceava i-a regăsit pe vechii săi colegi alături de care „am dus lupte grele în politică”, dar şi persoane noi, „cu energie şi dedicaţie”.

„Pot spune că PNL Suceava este acum o echipă în care maturitatea şi entuziasmul se regăsesc în egală măsură. Dar ceea ce este şi mai important este că aceştia sunt oamenii lângă care îmi doresc să lupt în viitoarele încercări electorale”, a declarat Mihai Sandu Capră.

El a ţinut să precizeze că, deşi activitatea sa politică a fost întreruptă pe perioada în care a fost în conducerea Curţii de Conturi a României, acum îşi doreşte să se implice cât mai mult în politica suceveană.

„Am rămas un atent observator a tot ce se întâmplă pe scena politică românească. Iar atunci când dorinţa de a face politică derivă din pasiune şi din convingerea că poţi să faci ceva pentru semenii tăi, este aproape imposibil să nu îţi mai pese, să nu te mai intereseze ce se întâmplă cu spaţiul public”, a precizat fostul deputat PNL de Suceava.

 

Capră: Investiţiile statului nu au fost făcute pentru a crea noi locuri de muncă

Pe de altă parte, Mihai Sandu Capră a arătat că, din punctul său de vedere, protestele românilor împotriva actualei puteri din România reprezintă de fapt o radiografie a nemulţumirilor acumulate de către aceştia în ultimii trei ani.

„Nu putem spune că valul de proteste care a cuprins principalele oraşe ale ţării a izbucnit brusc, dintr-o cauză singulară. Trebuie să privim către tot ceea ce s-a întâmplat din 2009 încoace: nu putem uita că introducerea impozitului forfetar a lovit în sute de mii de firme, fapt care a dus la închiderea multor iniţiative de familie. Nu putem uita că au fost tăiate salariile, reduse locurile de muncă, şomajul ajungând la cote alarmante”, consideră Mihai Sandu Capră.

El a mai adăugat că românii îşi doresc schimbarea actualei puteri, nemulţumiţi de faptul că nu mai au locuri de muncă, „piaţa muncii fiind extrem de redusă şi rigidă”. Fostul deputat liberal a criticat faptul că investiţiile statului român din ultimii trei ani au fost direcţionate pe criterii strict politice şi nu au fost făcute pentru a crea noi locuri de muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul deputat Mihai Sandu Capră revine pe scena politică suceveană.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Fostul deputat Mihai Sandu Capră revine pe scena politică suceveană3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce a facut Capra? trimis de
(15 feb 2012, 11:20:31
Capra sa ne spuna ce a facut el cat a fost deputat, nu sa vina se ne spuna ce ar trebui facut. Cati suceveni stiu cine este acest domn Capra, si ce a facut el pentru Suceava?
1.1  RE: Ce a facut Capra? trimis de
(16 feb 2012, 07:05:38
Capra esti capra rau !!! Esti mai rau ca oaia
2.   Comentariu trimis de
(15 feb 2012, 12:48:08
Mare analist politic mai e si Capra. E usor sa-ti dai cu parerea, mai greu e sa faci ceva, si din cate imi amintesc el n-a facut nimic ptr Suceava.
3.   .................. trimis de
(15 feb 2012, 13:25:46
Numirea sa in conducerea Curtii de Conturi a Romaniei s-a facut tot politic, a fost reprezentantul PNL!
4.   Vorbe goale! trimis de
(15 feb 2012, 13:31:00
Domnule Capra la Curtea de Conturi ati fost numit politic, fapul ca reveniti nu este de mirare, ca doar nu ati fost departe de partid in acea perioada, si asta se stie. Acum poate intr-o zi apareti la ziar si spuneti ce ati facut acolo, ce merite aveti, ce ati facut in parlament, ca sunt convins ca vorbe goale se pot arunca foarte usor. Eu totusi cred ca romanii se vor lasa din ce in ce mai putin manipulati de vorbele goale ale politicienilor si de media (sluga multor politicieni)
5.   Intrebare intrebatoare anti- somn trimis de
(15 feb 2012, 14:29:12
IN 2005 GUVERNUL OLANDEZ A DONAT 125 MII EURO,PTR REFACEREA SI CONSOLIDAREA A O SUTA DE LOCUINTE AFECTATE DE INUNDATII.LA POJORATA SUMELE ALOCATE ERAU CUPRINSE INTRE APROX. 1200-3500 DE EURO.CATE FAMILII AU PRIMIT ACESTI BANI???
FOSTUL PREFECT DE ATUNCI,SPUNEA TOT IN MONITORUL CA DEP.CAPRA AR AVEA UNELE INTERESE IN ZONA C-LUNGULUI,POATE STIE CEVA SI DE ACEASTA SUMA.SAU CINE DESCARCA DE GESTIUNE,PRIMARIILE AJUNSE DE TIP INFRACTIONAL.AHOE!
6.   ... trimis de
(15 feb 2012, 21:05:03
nu stiu cum se face ca in anul acesta apar fel de fel de fenomene care isi dau cu parerea despre politica...eu propun sa mearga inapoi de unde a venit!
7.   ??? trimis de
(15 feb 2012, 21:36:55
Nu stiu ce a facut aces om pentru Suceava... eu nici nu am auzit de el.
8.   E tare trimis de
(18 feb 2012, 08:00:43
pnl-istii au scos Caprele de la naftalina.asta daca e votat sigur va face ca data trecuta:NIMIC,adica

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei