Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2012 - Anul XVII, nr. 37 (4942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Organizaţia PSD Vatra Dornei susţine candidatura lui Cezar Ioja pentru primărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii din Vatra Dornei sunt hotărâţi să nu renunţe la candidatura pentru funcţia de primar a acestui municipiu, deşi liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat că nu acceptă o altă candidatură din partea USL în afara celei a actualului primar, liberalul Ioan Moraru. Preşedintele PSD Vatra Dornei, Roman Boca, a declarat ieri că organizaţia pe care o conduce a hotărât să susţină candidatura lui Cezar Ioja pentru funcţia de primar al acestui municipiu. El a arătat că decizia de susţinere a lui Cezar Ioja a fost luată în cadrul Biroului executiv municipal a Organizaţiei PSD Vatra Dornei, în urma rezultatelor sondajelor de opinie efectuate, care îl clasează pe candidatul PSD pe primul loc în opţiunea dornenilor. Mai mult, Roman Boca a subliniat că social-democraţii vor chiar să participe cu listă proprie de candidaţi pentru Consiliul Local din Vatra Dornei.

„În urmă cu două săptămâni am avut negocieri la Vatra Dornei, când domnul Alexandru Băişanu a anunţat că în situaţia în care sunt probleme cu desemnarea unui candidat comun, protocolul USL prevede negocieri, organizarea de sondaje comune sau fiecare partid va avea candidat propriu. Ori la acea şedinţă, Alexandru Băişanu a spus că este împuternicit de Biroul judeţean al PNL Suceava să spună că liberalii au hotărât că la Vatra Dornei va candida Ioan Moraru, iar de aici încolo putem negocia în jos. Mai mult seamănă a dictat decât a negociere”, a declarat Roman Boca.

El a arătat că social-democraţii ar trebui să desemneze candidatul pentru Primăria Vatra Dornei, în condiţiile în care în urma unui sondaj de opinie PSD are 42% din opţiunile de vot ale dornenilor, în timp ce PNL ar strânge aproximativ 17% din voturi. Mai mult, liderul PSD Vatra Dornei spune că în urma sondajelor de opinie, Cezar Ioja ar obţine 30% din voturile alegătorilor din Vatra Dornei, în timp ce actualul primar ar fi ales de 24% dintre dorneni. „Noi i-am cerut lui Alexandru Băişanu să facem un nou sondaj, cu echipe mixte din partea PSD şi PNL, pentru a nu exista suspiciuni, însă el a exclus această variantă. Asta în condiţiile în care acest lucru este prevăzut în protocolul USL”, a declarat Roman Boca. El a mai spus că Cezar Ioja are şanse mari să câştige Primăria Vatra Dornei în condiţiile în care actualul primar Ioan Moraru „este un pic cam rodat şi compromis la Vatra Dornei. Şansele lui de câştig sunt minime”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizaţia PSD Vatra Dornei susţine candidatura lui Cezar Ioja pentru primărie.
 Vizualizări articol: 1337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Organizaţia PSD Vatra Dornei susţine candidatura lui Cezar Ioja pentru primărie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde-i schimbarea ? trimis de
(15 feb 2012, 12:41:22
Am vazut ca in protocolul USL se spune ca toti cei in functie vor candida pentru noi mandate .Se asuma faptul ca e nevoie de schimbare dar sa se schimbe doar Basescu si PDL-ul pentru ca hotii si incompetentii nostri sunt mai buni.Halal alternativa !Pleaca ai vostri ,vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii !Hai cu prostimea la vot !
2.   Jos USL! trimis de
(15 feb 2012, 13:26:15
Normal ca nu vor sondaj! Dupa cate bube negre are Moraru si dupa cat de slab e PNL la Dorna, ar avea un rezultat catastrofal. Dar ma intreb de ce nu renunta si nu lasa locul din fata altora care pot demonstra ca sunt capabili? Oare le e frica ca cei care vor veni vor scoate la iveala toate neregulile pe care le-au facut? Eu asa cred; davada sta si aducerea lui Hutanu ca si director in primarie si a lui Alexievici ca si consilier personal al primarului. Astfel Moraru e pazit si dandu-le o bucata de ciolan le inchide gura.PSD-ul a scapat (sau asa sper) de Hutanu si de cei vanduti, acum e timpul sa faceti treaba si Ioja e alegerea cea mai reusita.
3.   Propunere trimis de
(17 feb 2012, 12:16:04
nea baisanu , de ce nu il aduceti voi pe ioja sa candideze la primaria suceava, ca vad ca in marele vostru partid inca nu ati gasit un om potrivit sa candideze. Fugiti de raspundere si alegeti doar vechii si compromisii oameni. Bravo baisanu, la cursuri parca ne invatai altceva , citeai evident , dar nu ai priceput nici tu nimic. Uneori daca vrei sa faci o schimbare in bine trebuie sa incerci sa faci si compromisuri in orgoliul propriu pentru binele unei comunitati , numai ca pt tine altruismul e o necunoscuta totala.
4.   Explicatii trimis de
(17 feb 2012, 12:20:05
probabil baisan joaca cum ii dicteaza fluturica, care il manevreaza din dosare , dupa principiul mai bine sacrifici decat sa te sacrifici. Moralitate= ZERO
5.   Boca - moraru trimis de
(18 feb 2012, 20:53:45
Care este punctul comun intre Boca si Moraru: IOJA. Omul acesta vrea cu orice pret functie.Cu APR si PRM nu a avut sanse , l-a PNL nu s-a putut impune pentru ca acolo oamenii sunt liberi sa gandeasca , asa ca s-a aciuat la PSD. Aici a dat de omeni slabi pregatiti - Boca un militaras scos la pensie anticipat si Nechifor un vanzator de sucuri pe care l-a facut om Marza- pe care ii ameteste de cap cu modelul social de piata german ( apropos : oare mai stie sa discute IOJA si altceva) pe care omul nostru il vede ca pe un panaceu. Se poate implementa incepand de la viata familiala , la ce a cetatii si apoi la nivel national.
Sondajele nu spun mare lucru cel putin la Vatra Dornei. In 2008 nimeni nu-i dadea sanse lui Moraru si a castigat chiar daca PSD si PDL au luat scoruri mari la oras , cu mult peste PNL. Nu este relevanta parerea lui Boca. Si inca ceva pentru d-l Boca care vad ca nu are nici cea mai mica notiune despre arta negocierii: totdeauna si mai ales in politica negocierea incepe de pe pozitii de forta si niveluri maximale ale ofertei. Poate te invata doctorul ( Ioja si nu doamna doctor care este foarte buna in meseria dansei).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei