Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 aug 2011 - Anul XVI, nr. 195 (4793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la Replică

„Rămâne doar ca prin votul nostru, al tuturor romanilor, să trimitem acasă această hoardă de prădători care a întors România din drum”

Urmare a declaraţiilor lui Orest Onofrei, apărute în publicaţia dvs., vă transmitem următorul drept la replică:
Pedeliştii conduşi de Flutur şi Onofrei au devenit campioni la minciuni, de fapt minciuna a devenit un lucru obişnuit între portocalii şi reprezintă singura lor preocupare în încercarea lor de a mai păcăli o dată electoratul. Mai ceva decât prim-secretarii comunişti de pe vremuri, pedeliştii trăiesc într-o lume paralelă, au din ce în ce mai puţin curaj să iasă printre oameni, iar liderii lor marcanţi precum Udrea şi Băsescu se ascund la umbra nopţii în palatul Cotroceni sau în vilele de lux de la malul mării.

Marile împliniri pedeliste au în spate foarte multă minciună, bani cheltuiţi cu nemiluita şi impact aproape zero pentru bunul mers al economiei.

Flutur e cel care a minţit că fotbalistul argentinian Messi ar fi trebuit să vină în Bucovina, la fel ca şi actorul american de cinema Nicholas Cage. Tot Flutur e cel care minte acum spunând că zecile de mii de turişti s-au îmbulzit în pensiunile pe care le-au ocupat 100%. Nici măcar Ceauşescu nu a avut curajul să declare 100% şi nici nu a avut tupeul să oprească o slujbă religioasă, aşa cum a făcut Flutur pe 15 august la Putna.

Pedeliştii spuneau că au întors obrazul, ceea ce e un lucru firesc la ei, cei care au întors spatele românilor şi i-au păcălit de atâtea ori.

Însă obrazul pedeliştilor e atât de gros, încât nimic din ceea ce spunem noi sau românii în general nu-i mai interesează şi nici măcar nu-i deranjează. Rămâne doar ca prin votul nostru, al tuturor romanilor, să trimitem acasă această hoardă de prădători care a întors România din drum, condamnând la sărăcie şi privându-ne de speranţă în ziua de mâine mai bună pentru mai mulţi.

Biroul de presă PSD
Ovidiu Milici

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Rămâne doar ca prin votul nostru, al tuturor romanilor, să trimitem acasă această hoardă de prădători care a întors România din drum”.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„Rămâne doar ca prin votul nostru, al tuturor romanilor, să trimitem acasă această hoardă de prădători care a întors România din drum”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SALUT trimis de
(19 aug 2011, 21:01:54
D-LE MILICI S-AR PUTEA ,SA VA IAU IN ECHIPA.
TOTUSI FACETI CURATENIE LA C-LUNG MOLD. ATENTIE.....TITANICUL.....
2.   Eu cu cine votez ? trimis de
(19 aug 2011, 22:21:57
Si care hoarda de pradatori sa o punem in locul astora ? Ca altceva mai bun nu avem . Au cumva pretentia PSD-ul si PNL-ul ca sunt mai breji ? Problema la politicienii astia e ca ei se cred niste genii inconjurate de tampiti si vin sa ne tina noua predici ipocrite si demagocice . Totusi din acest articol apare si o idee practica : sa inlocuim in constitutie termenul de "partide" cu cel de "horde de pradatori". La ce va foloseste atata lacomie si necinste domnilor politicieni ? Credeti ca sunteti vesnici ? Timpul trece pe nesimtite si toti veti ajunge pe patul de moarte insotiti doar de faptele dvs. .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei