Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 oct 2010 - Anul XV, nr. 243 (4534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Primarul câmpulungean, propus oficial pentru excludere din PNL

Organizaţia Municipală Câmpulung Moldovenesc a PNL a decis ieri să propună oficial către BPT Suceava excluderea din partid a primarului câmpulungean, Gabriel Constantin Şerban. Măsura survine după ce, vreme de un an, Şerban a fost suspectat de o prea mare apropiere cu PD-L. De altfel, primarul Şerban a şi declarat public faptul că este un simpatizant al PD-L. O decizie definitivă în privinţa excluderii sale din partid va fi luată în cel mai scurt timp de BPT Suceava.

La şedinţa BPT Suceava din 13 octombrie, de la sediul PNL din municipiul reşedinţă de judeţ, aşa cum se anunţase anterior, primarul Şerban a fost invitat oficial pentru a-şi prezenta punctul de vedere şi planurile de viitor în calitate de reprezentant al PNL în administraţia locală. Discuţiile nu au avut o concluzie clară în legătură cu intenţiile de viitor ale primarului câmpulungean, dar i s-a cerut imperativ să precizeze public, în cel mai scurt timp, care este poziţia sa faţă de PNL şi care sunt intenţiile sale politice pentru viitorul apropiat.

Potrivit precizărilor purtătorului de cuvânt al PNL Câmpulung Moldovenesc, Dumitru Văideanu, primarul Şerban a fost invitat şi la şedinţa BPL Câmpulung derulată ieri, pentru a prezenta concluziile discuţiilor pe care le-a avut cu forul judeţean. Primarul Şerban şi-a surprins colegii de partid, anunţând cu acest prilej că a optat ferm pentru a susţine în viitor PD-L. În consecinţă, BPL al PNL Câmpulung a decis imediat să propună oficial excluderea lui Gabriel Şerban din PNL, ca urmare a noii sale opţiuni politice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul câmpulungean, propus oficial pentru excludere din PNL.
 Vizualizări articol: 487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Primarul câmpulungean, propus oficial pentru excludere din PNL5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei