Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 oct 2010 - Anul XV, nr. 243 (4534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

Ministerul Sănătăţii alocă 800.000 de lei spitalului din Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Sănătăţii va aloca 800.000 de lei Spitalului Orăşenesc Gura Humorului, în vederea începerii lucrărilor de mansardare şi reparaţii capitale pentru toate secţiile din spital, a anunţat deputatul PD-L de Suceava, medicul stomatolog Dan Gabriel Gospodaru. El a arătat că în urma extinderii, prin mansardare, a spaţiilor clădirii principale a spitalului din Gura Humorului, două secţii importante care funcţionează într-o clădire anexă, respectiv TBC şi ginecologie, se vor muta în spital, spaţiul rămas liber urmând a  deservi substaţia Serviciului de Ambulanţă, care funcţionează în prezent într-o clădire improprie pentru un serviciu medical de urgenţă.

„Această investiţie va duce totodată şi la descongestionarea traficului rutier pe DN17 spre ieşirea din oraş, deoarece în prezent autospecialele Serviciului local de Ambulanţă staţionează pe carosabil, în lipsa unui spaţiu de parcare corespunzător”, a precizat Gospodaru.

El a spus că până la sfârşitul anului se vor aloca fonduri guvernamentale şi pentru reparaţia sistemului de încălzire la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc. De asemenea, a subliniat doctorul Gospodaru, va fi deblocată finanţarea pentru construirea noului Spital din Fălticeni, început încă din anul 1991, necesarul de fonduri  pentru finalizarea investiţiei în următorii ani fiind de aproximativ 47.000.000 de lei.

„Deoarece necesarul de investiţii în unităţile sanitare depăşeşte totuşi posibilităţile de finanţare din partea autorităţilor centrale şi locale, consider că parteneriatul public – privat, reglementat prin legea recent promulgată, poate reprezenta, alături de fondurile europene, un <tub de oxigen> absolut necesar sistemului sanitar din România”, a conchis parlamentarul democrat-liberal.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul Sănătăţii alocă 800.000 de lei spitalului din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministerul Sănătăţii alocă 800.000 de lei spitalului din Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei