Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 oct 2010 - Anul XV, nr. 243 (4534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Udrea susţine că problemele sociale nu sunt cauzate de activitatea vreunui ministru

Vineri, 15 Octombrie 2010 (17:15:04)

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Alba Iulia, că problemele sociale din ţară nu sunt cauzate de activitatea vreunui ministru, apreciind că deciziile luate, deşi dureroase, sunt corecte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebată dacă crede că după ultimele proteste ar trebui schimbat vreun ministru din cabinetul condus de Emil Boc, Elena Udrea a spus că nu crede că este o problemă activitatea vreunui ministru.

"Nu este o problemă de activitate a unui ministru. Nemulţumirile sunt cauzate de problemele economice cu care se confruntă ţara, deciziile sunt corecte, ştiam de la început că deciziile vor fi dureroase pentru populaţie, deci nu activitatea unui ministru a cauzat aceste probleme, ci ceea ce s-a întâmplat de 20 de ani în România şi faptul că această criză economică este pe plan mondial, nu numai în ţara noastră", a spus Udrea.

Ea a adăugat că aceste decizii, care sunt dureroase în acest moment şi care se repercutează asupra angajaţilor din sistemul bugetar, sunt cele corecte.

"Numai în felul acesta lucrurile se pot îndrepta şi numai aşa putem vorbi de o însănătoşire şi o echilibrare a cheltuielilor în felul în care se stabilesc în bugetul nostru, sperăm ca de la anul să se echilibreze acest buget şi să începem să cheltuim cât producem", a afirmat Udrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea susţine că problemele sociale nu sunt cauzate de activitatea vreunui ministru.
 Vizualizări articol: 742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Udrea susţine că problemele sociale nu sunt cauzate de activitatea vreunui ministru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei