Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 sep 2010 - Anul XV, nr. 207 (4498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

PSD îi îndeamnă pe sucevenii care vor fi impozitaţi de două ori să acţioneze statul în instanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, a acuzat, într-o conferinţă de presă, haosul legislativ în ceea ce priveşte plata contribuţiilor la fondul de sănătate. Donţu a spus că social democraţii vor acorda sprijin acelor suceveni care vor să acţioneze în instanţă statul român pentru dubla impozitare în ceea ce priveşte contribuţia la asigurările sociale de sănătate.

„Acum o săptămână se ştia că achită contribuţia la sănătate doar cei care ştiau că au venituri exclusiv din drepturile de autor. Oficialii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate spun că acum trebuie să achite contribuţia, în paralel, atât cei care au contract de muncă şi îşi plătesc contribuţiile, cât şi cei care au contract de drepturi de autor. Practic aceştia trebuie să plătească de două ori”, consideră Ovidiu Donţu. El a arătat că social democraţii au identificat o neconcordanţă între prevederile legii din acest domeniu şi Hotărârea de Guvern în care au fost publicate normele metodologice de aplicare a Ordonanţei nr. 58/2010 pentru modificarea şi completarea Codului Fiscal.

„Există neconcordanţe între legile în vigoare, în care se precizează că cei care au contract de muncă nu mai plătesc alte contribuţii, şi Hotărârea de Guvern, care precizează că aceştia plătesc. Faţă de această situaţie, considerăm că este ilegal ca o Hotărâre de Guvern să modifice prevederile unei legi”, a spus preşedintele executiv al social democraţilor suceveni.

Ovidiu Donţu a spus că PSD va formula cereri tip de chemare în judecată care vor fi disponibile începând de luni la sediul Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD. El a arătat că cei care plătesc această contribuţie la fondul de sănătate de două ori pot apela gratuit la aceste cereri de acţionare în instanţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îi îndeamnă pe sucevenii care vor fi impozitaţi de două ori să acţioneze statul în instanţă.
 Vizualizări articol: 600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PSD îi îndeamnă pe sucevenii care vor fi impozitaţi de două ori să acţioneze statul în instanţă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei