Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 apr 2010 - Anul XV, nr. 94 (4385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

Al doilea mandat al lui Flutur la preşedinţia CDR Nord-Est, apreciat de PSD ca nestatutar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava Gavril Mîrza, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat că realegerea lui Gheorghe Flutur ca preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est este nestatutară, dacă acest organism nu şi-a schimbat regulamentul de funcţionare şi statutul.

„Am primit aseară, prin SMS, vestea că Flutur Gheorghe a fost reales preşedinte al Consiliului Regional de Dezvoltare. Gheorghe Flutur, ca şi Traian Băsescu, a mai vrut o dată, în condiţiile în care nu ştiu dacă s-a modificat statutul şi regulamentul. A mai vrut o dată pentru că a fost nemulţumit probabil de primul mandat, dar regulile democratice stabilite prin regulamentul consiliului prevedeau ca funcţia de preşedinte să fie cuplată cu cea de vicepreşedinte, de două judeţe, astfel ca prin rotaţie, anual, să se schimbe preşedinţia. Aşa aveau posibilitatea ca toate judeţele să deţină preşedinţia. Dacă au schimbat regulile, asta priveşte consiliul, dar din informaţiile pe care le deţin, contrar prevederilor statutare, Gheorghe Flutur a mai fost ales o dată”, a declarat, ieri, Gavril Mîrza, în conferinţă de presă.

Mîrza a mai afirmat că, în perioada următoare, Gheorghe Flutur urmează să preia şi preşedinţia Euroregiunii Prutul de Sus, ceea ce ar însemna că va avea o agendă foarte încărcată, în plus faţă de activitatea politică, ce îl obligă să stea la Bucureşti.

„Toate acestea îl fac să fie tot mai puţin prezent în fruntea administraţiei judeţene, care este lăsată la latitudinea domnului Barbă (n.r. consilierul preşedintelui CJ, Gheorghe Flutur). Asta nu mulţumeşte alegătorii din judeţ şi cei care au fost aleşi ar fi bine să se gândească la faptul că urmează din nou alegeri”, a fost îndemnul lui Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Al doilea mandat al lui Flutur la preşedinţia CDR Nord-Est, apreciat de PSD ca nestatutar.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Al doilea mandat al lui Flutur la preşedinţia CDR Nord-Est, apreciat de PSD ca nestatutar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei