Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2010 - Anul XV, nr. 50 (4341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Birourile de conducere din 48 de filiale PNL Suceava vor fi desfiinţate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Birourile de conducere din 48 de filiale ale PNL Suceava vor fi schimbate, a anunţat liderul organizaţiei judeţene a acestui partid, Alexandru Băişanu. El a precizat că, la propunerea sa, membrii Delegaţiei Permanente a PNL Suceava au votat, în unanimitate, o moţiune prin care se stabileşte ca toate birourile de conducere ale filialelor locale care au obţinut la ultimele alegeri scoruri electorale mai mici de 10% să fie desfiinţate. Băişanu a subliniat că pentru această decizie au votat inclusiv liderii organizaţiilor locale care vor fi afectaţi de această măsură.

„Nu va fi o tăiere de capete pentru toţi cei care au luat sub 10%, ci va fi o analiză a fiecărei organizaţii în parte”, a arătat liderul PNL Suceava. El a spus că vor fi sancţionaţi politic şi preşedinţii organizaţiilor, precum şi viceprimarii şi consilierii din localităţile în care PNL nu a reuşit să obţină rezultate electorale bune, pe motiv că aceştia ar fi colaborat cu PD-L.

„Avem localităţi în care anumiţi oameni, consilieri locali sau viceprimari, au jucat împotriva cetăţeanului, a interesului PNL, făcând pact cu diavolul, sprijinind PD-L din diverse motive. Toţi aceştia vor fi lăsaţi la vatră, eliberaţi de povara liberalismului şi lăsaţi să facă politică acolo unde îşi doresc, fără să ocupe un loc în PNL. S-a terminat cu oamenii lăsaţi intenţionat de Gheorghe Flutur în PNL pentru a-i sprijini interesele lui”, a declarat Alexandru Băişanu.

 

Delegaţii suceveni la congresul PNL care nu vor să voteze cu Antonescu, invitaţi să stea acasă

În acelaşi timp, Băişanu a declarat că în ultima şedinţă a Delegaţiei Permanente s-a stabilit, cu majoritate de voturi, că cei 20 de delegaţi suceveni ai liberalilor la Congresul naţional al PNL îl vor susţine pe Crin Antonescu pentru un nou mandat de preşedinte al acestui partid. El a arătat că membrii Delegaţiei Permanente au fost consultaţi în legătură cu toate candidaturile anunţate pentru Congresul Extraordinar din perioada 5 – 7 martie a.c., respectiv cele depuse de Crin Antonescu, Ludovic Orban şi Viorel Cataramă. Liderul PNL Suceava a mai spus că membrii Delegaţiei Permanente au votat cu 85 de voturi pentru, nouă împotrivă şi două abţineri susţinerea moţiunii lui Crin Antonescu, intitulată „Prin noi înşine”.

Alexandru Băişanu a mai precizat că după decizia de a-l susţine pe Crin Antonescu, toţi delegaţii vor respecta decizia luată de Delegaţia Permanentă a PNL Suceava. „Mulţi au întrebat ce se întâmplă dacă, deşi am luat această decizie, unii dintre membri nu vor fi de acord şi vor vota invers. Şi am propus ca, dacă există un membru propus în delegaţie care să nu-şi dorească să voteze cu a hotărât Delegaţia Permanentă, să renunţe la locul său de delegat în favoarea unui om care se supune hotărârii”, a mai spus Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Birourile de conducere din 48 de filiale PNL Suceava vor fi desfiinţate.
 Vizualizări articol: 1196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Birourile de conducere din 48 de filiale PNL Suceava vor fi desfiinţate3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Votati "birepetentul Crin" trimis de
( 2 mar 2010, 19:47:46
De frica sa nu voteze cu alta haimana respectiv "menestrelul" Orban,Baisanu le recomanda "repetentul "prima optiune,liberalilor suceveni.Asa a si ajuns pres. la Suceava iar favoarul trebuie platit.Cat despre "menestrelul Orban",individul ce canta "Carolina e studenta...eminenta",continuar ar suna astfel:"Carolina e studenta..eminenta/Orban cu mintea dementa/Crina a fost repetenta..Carolina,zau!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei