Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2010 - Anul XV, nr. 48 (4339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prognoză

Mîrza afirmă că vor continua dezertările din PSD şi PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dezertările din PSD şi PNL către „Grupul independenţilor” condus de Gabriel Oprea nu se vor opri, crede preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza. Acesta a declarat, ieri, că cei care au plecat până acum sunt caracterizaţi „de consecvenţă în inconsecvenţă”, oameni care „au bălăngănit-o şi au fost nehotărâţi tot timpul”.

„Vor mai fi probabil plecări, ademeniri, unora le place numai puterea şi sunt tentaţi de ofertele care li se fac. Nu aduc nici o incriminare, nici acuze celor care au plecat. Au motivele lor, pot să spun doar că nu-mi place. Este o perioadă când în PSD vor rămâne cei care cred în valorile social-democraţiei, în valorile acestui partid şi care vor avea răbdarea şi tenacitatea să lupte cu adversarii politici. Să lupte, că vom avea ce să spunem, deoarece cu atâta dispreţ şi aroganţă nu poţi să tratezi un popor lihnit, sărac şi fără încrederea că mâine va avea ce pune pe masă”, a declarat, în conferinţă de presă, Gavril Mîrza.

El şi-a exprimat uimirea faţă de preocuparea liderului PD-L pentru apariţia unui nou partid de stânga şi a comentat că atunci când adversarul politic manifestă asemenea interes trebuie să-ţi dea de gândit.

„Flutur are experienţă pentru că PLD s-a înfiinţat prin trădarea unora din PNL, iar partidul de stânga de care vorbeşte acum, cu independenţii lui Oprea, sunt tot trădători din diverse partide. Dar ce se întâmplă cu cei din PNL, de când sunt de stânga şi ei? Dacă există competenţă şi se dau sfaturi, să se meargă până la capăt şi să spună care ce să facă”, a afirmat liderul PSD Suceava.

 

Mîrza, încă nehotărât dacă va mai candida la preşedinţia PSD Suceava

În acelaşi timp, Mîrza a amintit de acuzaţiile aduse de-a lungul timpului, de Gheorghe Flutur, atât lui Culiţă Tărâţă, cu Insula Mare a Brăilei, cât şi lui Şerban Mihăilescu, şi a spus că nu înţelege mecanismul prin care acum foştii PSD-işti au devenit „drăgălaşi şi buni, oameni competenţi de stânga”.

„Aş fi tare curios să-i văd dansând pe toţi la cumetrie la Bercea Mondialu’, cu Culiţă, cu Micky, cu Traian Băsescu, cu Mircea Băsescu, cu premierul lor ieşit din spuma mării, Stolojan, cu Berceanu. Le recomand să-şi vadă fiecare de căpşunarii lor şi pe noi să ne lase să ne limpezim lucrurile, că suntem în stare”, a spus Gavril Mîrza.

În ceea ce priveşte alegerile din PSD, acesta a precizat că nu a impus nici unui delegat de la Suceava cu cine să voteze şi că, din informaţiile pe care le are, 80-85 la sută dintre delegaţi au optat pentru actualul preşedinte, Victor Ponta. Comitetul Executiv Naţional va stabili, luni, calendarul alegerilor în organizaţiile teritoriale şi se vor stabili datele pentru fiecare organizaţie locală.

„La Suceava competiţia a fost deja declanşată, deşi poate a fost cam devreme făcut acest anunţ. Hotărârea de a candida îmi aparţine şi eu voi decide dacă voi mai candida şi momentul în care voi face cunoscut acest lucru. În ceea ce mă priveşte, sunt foarte cunoscut în judeţ şi nu am nevoie de campanie în interiorul partidului”, a declarat Gavril Mîrza, care a mai spus că are informaţii conform cărora actuala putere ar încerca să impună la PSD un preşedinte care îi convine.

„Nu va reuşi”, este convingerea actualului lider al filialei Suceava a PSD.

Până acum, şi-au anunţat intenţia de a candida deputaţii Cătălin Nechifor, Eugen Bejinariu şi Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza afirmă că vor continua dezertările din PSD şi PNL.
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mîrza afirmă că vor continua dezertările din PSD şi PNL5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PSDul aluneca trimis de
(27 feb 2010, 22:43:13
S-au lamurit multi si s-au saturat de culoarea rosie bolsevica.
1.1  RE: PSDul aluneca trimis de
(28 feb 2010, 20:11:51
Bine ca e mai bine pe portocaliu, nu pe bolsevici! Traiesti mai bine acuma??? sau te platesc mai bine pentru comentariile tale??
Oricum eu, din tot sufletul iti doresc Sa Traiesti Bine !!... si Tarii.. Doamne Ajuta !!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei