Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2010 - Anul XV, nr. 48 (4339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Constatare

“Actuala conducere a PSD Câmpulung ar trebui să se retragă”

Consilierul local social democrat câmpulungean Vasile Vargan se declară dezamăgit de situaţia în care este în prezent filiala locală a PSD şi consideră că după alegeri nu s-a produs în nici un caz o evoluţie politică a acesteia. Vargan consideră că nici conducerea filialei nu a făcut eforturi pentru un progres vizibil şi că, pe fondul schimbării generale la vârf din partid, actuala conducere a PSD Câmpulung ar trebui să urmeze voluntar tendinţa generală de schimbare şi întinerire din partid. “Conducerea filialei nu a reuşit să coaguleze eforturile spre căile social democraţiei. Conducerea PSD nu s-a mai bazat deloc pe organizaţiile de cartier şi lumea e nemulţumită. Activitatea la nivelul organizaţiei locale nu este ceea ce ar fi trebuit şi se impune o analiză obiectivă. Practic, în afara actualului lider al tineretului, care a revigorat organizaţia pe domeniul lui, consider că se impune o schimbare firească. Actuala conducere cred că ar trebui să se retragă, având în vedere criza în care se află organizaţia. Problemele şi dezorganizarea au fost vizibile încă de  la alegeri, unde nu s-a respectat statutul şi nu s-au luat în considerare candidaturile depuse de membri, ci s-a mers pe liste, aşa cum la congresul naţional nu s-a acceptat. La Câmpulung aşa s-a procedat, în ciuda statutului sau din necunoaşterea lui. În ce mă priveşte, deşi câmpulungenii nu m-au votat primar pentru că m-au considerat un venetic, eu sunt sucevean şi ţin ca dorinţele oamenilor din judeţul şi oraşul în care am candidat să fie luate în considerare. Am demonstrat în Consiliul Local, unde sunt preşedintele Comisiei juridice şi vreau să ies cu fruntea sus din şedinţe. Am propus şi altor colegi să uităm că venim de la partide diferite şi să ne unim eforturile ca să fie oraşul aşa cum era cândva, curat şi înfloritor”, a spus consilierul Vargan.

Acesta ne-a mai precizat că, în opinia sa, alegerea lui Victor Ponta ca preşedinte naţional al social democraţilor este un prim pas spre schimbare, iar plecarea unora din partid nu va reuşi destabilizarea acestuia.

“Plecarea cameleonilor nu va afecta, ci va întări partidul. Şi în organizaţiile de la bază, cum este cea de la Câmpulung, cei care destabilizează ar trebui să aibă onoarea să plece singuri”, a conchis consilierul Vargan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Actuala conducere a PSD Câmpulung ar trebui să se retragă”.
 Vizualizări articol: 400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“Actuala conducere a PSD Câmpulung ar trebui să se retragă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei