Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 ian 2010 - Anul XV, nr. 22 (4313)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Liberalii îi propun lui Flutur să iniţieze programul „Învăţăm să schiem în Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat că reprezentanţii acestui partid din Consiliul Judeţean Suceava vor iniţia un proiect de hotărâre în vederea promovării unui program de dezvoltare a turismului, intitulat „Învăţăm să schiem în Bucovina”.
Băişanu a spus că un astfel de program ar trebui promovat în mod obligatoriu, având în vedere că în judeţul Suceava există mai multe pârtii de schi pe care cei interesaţi ar putea să înveţe să schieze. El a precizat că programul s-ar putea adresa în special studenţilor din centrele universitare din zona Moldovei.
Preşedintele liberalilor a arătat că, pentru ca acest program să aibă succes, Consiliul Judeţean ar trebui să se asocieze cu unităţile de primire turistică din judeţul Suceava, în vederea găsirii unor soluţii prin care acestea să ofere preţuri atractive pentru cazare şi masă. În acelaşi timp, Băişanu a declarat că administraţia judeţeană şi reprezentanţii pensiunilor şi hotelurilor ar trebui să contacteze toate centrele universitare, în special din Moldova, liceele, colegiile şi grupurile şcolare pentru a prezenta ofertele de preţ pentru cazare.
„Suceava este un judeţ în care sporturile de iarnă pot să atragă foarte mulţi turişti. Dar pentru aceasta avem nevoie de coagularea tuturor forţelor politice şi economice. Iar rolul acesta va reveni Consiliului Judeţean şi preşedintelui acestei instituţii, Gheorghe Flutur”, consideră Alexandru Băişanu.

 

Băişanu vrea fidelizarea turiştilor, după modelul staţiunilor de schi din Austria

În opinia acestuia, programul „Învăţăm să schiem în Bucovina” ar rentabiliza investiţiile şi facilităţile pentru sporturile de iarnă, precum şi investiţiile în unităţi de cazare.
„În acelaşi timp trebuie să urmărim fidelizarea clientelei şi asigurarea unor venituri sigure pentru proprietarii de pensiuni şi hoteluri, după modelul din Austria. În Austria am întâlnit persoane mature care spuneau că au învăţat să schieze când erau studenţi într-o anumită staţiune, unde au revenit de mai multe ori chiar şi după ce şi-au întemeiat o familie. Acest lucru trebuie să facă judeţul Suceava, şi anume să-şi fidelizeze oamenii care ar dori să înveţe schi. Să îi aducă aici, să le ofere condiţiile necesare astfel încât generaţii la rând să rămână îndrăgostite de judeţul Suceava şi de pârtiile pe care noi le oferim şi de serviciile pensiunilor şi hotelurilor”, a mai spus Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii îi propun lui Flutur să iniţieze programul „Învăţăm să schiem în Bucovina”.
 Vizualizări articol: 837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Liberalii îi propun lui Flutur să iniţieze programul „Învăţăm să schiem în Bucovina”4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei