Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 dec 2009 - Anul XIV, nr. 297 (4283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Deschidere

Băişanu, dispus să negocieze cu Flutur pentru bunăstarea localităţilor cu primari PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a anunţat că este dispus să discute cu liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, şi cu democrat-liberalii astfel încât localităţile conduse de primari liberali să beneficieze de fonduri.
Băişanu a recunoscut, în cadrul unei conferinţe de presă, că în condiţiile în care PNL a rămas în opoziţie, una dintre cele mai mari probleme pe care le va avea organizaţia judeţeană Suceava va fi păstrarea primarilor pe care îi are.
„Asta pentru că primarii au nevoie de fonduri de la buget pentru a putea pune în practică proiectele pe care le-au anunţat atunci când au câştigat aceste funcţii. Însă sper că atât viitorul Guvern, cât şi PD-L vor înţelege că în judeţ nu sunt doar primarii acestui partid, ci şi primari PSD şi PNL care au nevoie de fonduri pentru comunităţile pe care le conduc. Personal voi face toate eforturile pentru a negocia cu Gheorghe Flutur şi cu PD-L pentru primarii PNL, în interesul localităţilor conduse de aceştia”, a declarat Alexandru Băişanu.
El a adăugat că, în situaţia în care Gheorghe Flutur nu va înţelege că va trebui să-i trateze pe toţii primarii în acelaşi fel, liberalii vor prezenta opiniei publice toate greşelile „voite şi nevoite” pe care acesta le va face în timpul mandatului său de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.
Pe de altă parte, Băişanu i-a îmbărbătat pe liberalii din judeţul Suceava, transmiţându-le că PNL va avea un „viitor serios” în opoziţie.
„Asta pentru că nu la guvernare se întăreşte un partid, ci în opoziţie. Probabil că în această perioadă va fi o cernere a membrilor PNL, însă vor rămâne doar oameni care au coloană vertebrală şi împreună cu ei vom reforma PNL la Suceava. Şi vreau să spun că în momentul de faţă, PNL este singurul partid care poate să preia în cel mai serios mod rolul de partid de opoziţie”, a încheiat Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu, dispus să negocieze cu Flutur pentru bunăstarea localităţilor cu primari PNL.
 Vizualizări articol: 937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu, dispus să negocieze cu Flutur pentru bunăstarea localităţilor cu primari PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei