Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 dec 2009 - Anul XIV, nr. 297 (4283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

PSD Suceava nu vrea la guvernare

Vineri, 18 Decembrie 2009 (17:56:26)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD şi-a exprimat, vineri, în scris poziţia faţă de participarea social-democraţilor la guvernare prin Marian Sîrbu, invitat de PD-L să preia Ministerul Muncii, în Cabinetul Boc. Preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că PSD nu are ce căuta într-un guvern al cărui premier a fost desemnat de preşedintele României, Traian Băsescu, „după chipul şi asemănarea sa”. „Orice om de bună credinţă s-ar fi gândit la o altă soluţie decât Boc, dar a fost o recompensă politică din partea lui Traian Băsescu, un gest de recunoştinţă pentru sprijinul masiv al partidului al cărui preşedinte de formă este Emil Boc şi pentru ca susţinătorii lui Traian Băsescu să-şi recupereze eforturile materiale, financiare făcute într-o campanie foarte costisitoare. Sunt sigur că noul guvern nu va face nimic pentru România, dar un singur lucru va face sigur- va susţine contribuabilii partidului pentru a recupera ce au investit în campanie”, a spus Mîrza.
În opinia sa, Guvernul Boc va rămâne în istoria post-decembristă a României ca cel mai scurt, ca perioadă şi ca cel mai slab pentru că nu-l vede în stare pe Emil Boc să conducă un cabinet care să facă faţă problemelor cu care se confruntă România. Liderul PSD a spus că în Parlament partidul său nu va vota pentru Guvernul Boc, nu numai pentru că în cea mai mare parte are aceeaşi componenţă cu cabinetul demis, în urmă cu aproximativ două luni, ci şi pentru că „este susţinut de o echipă de trădători”.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava nu vrea la guvernare.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD Suceava nu vrea la guvernare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei