Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2009 - Anul XIV, nr. 264 (4250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Băişanu acuză distrugerea materialelor electorale ale PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, i-a acuzat pe democrat-liberali că distrug materialele electorale ale candidatului PNL pentru preşedinţia României, Crin Antonescu. Băişanu a spus că reprezentanţii PD-L „joacă murdar” în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, ultimul loc în care au tăiat bannerele PNL fiind comuna Horodniceni.
„Un anumit domn Pavel Dulgheru a coborât dintr-un jeep şi, cu o ustensilă specială pentru tăiat materialele electorale, a tăiat un banner cu Crin Antonescu, după care, cu un cuţit, l-a făcut bucăţele”, a spus Băişanu.
El a adăugat că PNL Suceava va depune o plângere la Poliţie împotriva persoanei amintite, precizând că au existat martori când acesta a distrus bannerul cu Crin Antonescu.
Liderul PNL Suceava a precizat că, din informaţiile pe care le deţine, Pavel Dulgheru a fost un colaborator al liderului PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, din perioada în care acesta lucra în domeniul silvic.
„Îi sfătuim pe cetăţenii care sunt împinşi sau rugaţi de Gheorghe Flutur să ducă o astfel de campanie murdară să nu ţină cont de astfel de îndemnuri şi să nu-şi păteze integritatea”, a declarat Alexandru Băişanu.

 

„Traian Băsescu nu va trece de primul tur al alegerilor”

Pe de altă parte, preşedintele PNL Suceava a declarat că, din punctul său de vedere, actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, nu va reuşi să treacă de primul tur al alegerilor prezidenţiale, din data de 22 noiembrie 2009.
„Asta este senzaţia pe care o am odată cu trecerea fiecărei zile din această campanie electorală. Oamenii s-au săturat. Lucrurile sunt foarte clare, sunt dispuşi să aleagă pe oricine, indiferent dacă e bun sau rău, dacă a avut sau nu o activitate administrativă, numai Traian Băsescu să nu fie preşedinte al României”, a spus Băişanu.
Liderul liberalilor suceveni a criticat modul în care reprezentanţii PD-L „regizează” întâlnirile electorale la care participă actualul preşedinte al României, Traian Băsescu.
„Oamenii au înţeles că ne îndreptăm cu paşi repezi către o altă epocă de aur, în care un singur om era cel mai iubit dintre pământeni. Însă lucrurile acestea nu vor putea fi înghiţite la infinit. Iar aceste gesturi îi conving pe unii că trebuie să meargă la vot pentru a scăpa de o mentalitate veche”, a mai precizat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu acuză distrugerea materialelor electorale ale PNL.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Băişanu acuză distrugerea materialelor electorale ale PNL4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hahaha trimis de
(10 nov 2009, 11:28:42
Alta zi, alt basm de la Baisanu. Sincer va zic abia astept sa aud maine ce mai inventeaza, nu de alta dar am si eu idei de povesti de adormit copilul.

"a taiat un banner cu Crin Antonescu, dupa care, cu un cutit, l-a facut bucatele" de unde le scoti nu-mi pot imagina. Ai probleme mari Baisane. Ori te uiti prea mult la tv ori internetul asta, dar e clar ca ai probleme mari cu capul!
1.1  RE: Hahaha trimis de
(10 nov 2009, 20:24:37
are dreptate baisanu...daca s-ar face un control in sediul pd-l s-ar gasi multe bennere psd si PNL.
2.   Hartii trimis de
(10 nov 2009, 12:41:16
nu cred ca asta este raul cel mai mare. ba chiar e un bine din punctul meu de vedere. toata aceasta campanie cu afise produce un oarecare dezgust populatiei, o prezentare violenta la adresa ochilor nostri care duce la orbire.

as zice ca e chiar o favoare. lumea nu cred ca va vota in functie de cine vede pe afis, ci din multe alte puncte de vedere, simtite si resimtite in decursul anilor, in care toate guvernarile n-au facut decat sa adanceasca si mai mult sentimentul de bucurie de a trai si a-l ridica la rang de statuie pe cel de amaraciune

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei