Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2009 - Anul XIV, nr. 264 (4250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aprecieri

Bejinariu: „În 2004, domnul Băsescu a pariat pe o singură carte, dar nu pe Constituţie, ci pe Dama de pică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu îl consideră pe preşedintele Traian Băsescu principalul vinovat de prelungirea crizei politice din România şi de sfidarea Parlamentului, prin modul în care încearcă să „adapteze” Constituţia în funcţie de propriile interese. Deputatul Bejinariu a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Traian Băsescu „a împins criza din România până la limita suportabilului”, atât pentru cetăţeni, cât şi pentru Parlament, şi a dat citire art. 64 din Constituţie, potrivit căruia „Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica unitate legiuitoare a ţării”.
„Deci nu conduce nici Traian Băsescu, nici Guvernul. Poporul a ales Parlamentul care să conducă România şi acest Parlament are o majoritate, demonstrată în mai multe ocazii, de care preşedintele este obligat să ţină cont. Domnul Negoiţă vine cu aceeaşi echipă în faţa Parlamentului, dar atâta timp cât acei membri nominalizaţi ai Cabinetului Croitoru nu au fost votaţi nici în comisii, nici în Parlament, de ce se încearcă să se vină cu aceiaşi oameni? Pentru că este camarila preşedintelui Băsescu. Traian Băsescu nu poate să conceapă un guvern fără Blaga, fără Berceanu, fără Videanu. Poate o aduce înapoi şi pe Ridzi, că la alegeri are nevoie de oameni care să mai strângă nişte fonduri”, a arătat Bejinariu.

 

„Copiii trebuie educaţi în spiritul legii şi al onoarei, nu duşi să ţipe lozinci”

Acesta a mai amintit că, în 2004, preşedintele Traian Băsescu a spus că pariază totul pe o singură carte, dar potrivit parlamentarului sucevean, cartea nu a fost Constituţia, ci o carte de joc.
„Domnul Băsescu a pariat pe o singură carte, dar nu pe Constituţie, în 2004. Cred că a pariat pe o carte de joc, pe Dama de pică, dama de caro... Mai avem două săptămâni de campanie pentru primul tur şi vom vedea că tot ce spun cei de la PD-L sunt gogoriţe”, a afirmat deputatul.
El le-a transmis colegilor din PD-L că se îmbată cu apă rece şi că nu vor convinge electoratul că Traian Băsescu are susţinători, cu adunări electorale regizate şi cu minori scoşi de la ore, îmbrăcaţi în geci portocalii şi duşi în stradă.
„Aceasta este România pe care o doreşte preşedintele Traian Băsescu şi acoliţii domniei sale. Acei copii nu votează, ei trebuie educaţi în spiritul legii şi al onoarei, nu duşi să ţipe lozinci”, consideră Bejinariu. Deputatul PSD mai crede că PD-L va face tot posibilul pentru a frauda alegerile şi acuză acest partid că a experimentat deja frauda în 2004l apreciind că „dacă au reuşit să facă lucrul acesta în 2004, când alegerile au fost organizate de noi, acum sunt foarte liniştiţil pentru că se gândesc că o pot face chiar cu ajutorul organelor statului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bejinariu: „În 2004, domnul Băsescu a pariat pe o singură carte, dar nu pe Constituţie, ci pe Dama de pică”.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bejinariu: „În 2004, domnul Băsescu a pariat pe o singură carte, dar nu pe Constituţie, ci pe Dama de pică”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cade PSD, cade rau de tot trimis de
(10 nov 2009, 11:40:47
Dupa cum spuneam mai sunt inca vreo 2-3 persoane din PSD care au ajutat la caderea lui Geoana din ochii sucevenilor. Cum dracu sa mai votezi cu PSD cand ei zilnic numai sa minta si sa injure stiu? Cum sa votezi cu asa oameni???
2.   PSD cade! trimis de
(10 nov 2009, 11:54:39
PSD cade atat in ochii oamenilor cat si in sondajele atribuite cursei prezidentiale,daca mai continua cu minciune care n-au nici o valenta.In loc sa aduca atatea acuze nefondate,mai bine ar spune ce promit ei Romaniei?!
2.1  RE: PSD cade! trimis de
(10 nov 2009, 12:03:42
Pai n-au ce promite. Nu te-ai prins de asta pana acum?
3.   Un mare of.. trimis de
(10 nov 2009, 12:33:17
nu basescu e vinovat de criza din romania. ci toti cei care au furat de-a lungul anilor. pdl-ul se face vinovat de faptul ca acele declaratii cu privire la economia care da pe dinafara, precum si faptul ca aceasta criza va ocoli Romania, au fost nefondate si au avut ca scop o pozitionare cat mai buna la nivel electoral.. apoi s-a adeverit faptul ca au fost doar vorbe, dar manevrele jucause ale presedintelui il fac ca de obicei, irezistibil de ....... sucit

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei