Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2009 - Anul XIV, nr. 262 (4248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

PSD-iştii vor face pânde pentru a-i prinde pe PD-L-iştii care le vandalizează afişele electorale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni vor face pânde pe timp de noapte, pentru a-i prinde pe democrat-liberalii care le vandalizează materialele electorale şi a-i supune oprobriului public. Ei au ajuns la această metodă de acţiune după ce au constatat că reclamaţiile făcute la poliţie nu au avut efect.
Deputatul PSD de Suceava Ioan Stan a declarat că se vor constitui echipe speciale „pentru a-i prinde pe aceşti oameni, pentru a-i demasca şi a-i prezenta opiniei publice”. El a arătat că în localităţile din zona Fălticeni, cei de la PD-L se constituie „în adevărate cohorte” care noaptea distrug afişele, bannerele şi mash-urile pe care PSD le amplasează ziua.
Mai mult, Stan susţine că, în anumite comune cu primari PD-L unde afişajul electoral al PSD a fost vandalizat, social democraţilor li s-au interzis să mai amplaseze materiale electorale, exemplificând cu localitatea Cornu Luncii.
„La Cornu Luncii, în condiţiile în care ne-au rupt bannerele, ne-au tăiat complet afişele şi drapelele de pe stâlpi, ne-au interzis să mai punem altele, pentru că au primit poruncă de la liderii de la centru. De fapt, nu ne miră, pentru că acesta este modul în care acţionează PD-L prin liderii şi megaliderii lor de la Suceava”, a precizat deputatul Stan.

 

Stan îi promite o primire civilizată lui Traian Băsescu

El a amintit de comportamentul democrat-liberalilor la vizita candidatului PSD, Mircea Geoană, la Târgul Mărului de la Fălticeni, arătând că acolo au fost aduşi peste o sută de „tineri nevinovaţi”, elevi din clasele X-XI care, drept răsplată, au primit ghionturi şi palme „pentru că nu au scos acele onomatopee ca să-l bruieze pe Mircea Geoană”.
„Au reuşit ceea ce nu şi-au dorit, adică să primească oprobriul fălticenenilor, văzând că dumnealor se dau în stambă”, a spus Stan, care a adăugat că PSD-iştii vor avea o atitudine civică în cazul unei vizite la Fălticeni a lui Traian Băsescu şi chiar îl vor aplauda. Parlamentarul social democrat a condamnat atitudinea primarului democrat-liberal al municipiului Fălticeni, Vasile Tofan, care, deşi a promis o campanie electorală civilizată, face exact pe dos.
„Condamn public atitudinea domnului Tofan care, cu câteva zile înainte de începerea campaniei, ne-a invitat la o discuţie despre modul cum se va desfăşura campania. Chiar dumnealui a propus să nu procedăm la ruperea de afişe, de bannere sau la anumite manifestări huliganice, mitocăneşti, groteşti cu ocazia alegerilor prezidenţiale, lucru pe care dumnealor îl practică în cel mai grotesc mod. Domnul Tofan şi-a manifestat ipocrizia, pe care a dus-o la paroxism. Domnul primar Tofan nu se poate lăuda cu altceva în Fălticeni decât cu proiectul de asfaltare a drumurilor de legătură cu comunităţile vecine, proiect obţinut pe vremea când Gavril Mîrza era la conducerea Consiliului Judeţean şi care a fost susţinut cu tărie de către PSD la Piatra Neamţ, în condiţiile în care dumnealui nu a venit să-l susţină”, a mai spus Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii vor face pânde pentru a-i prinde pe PD-L-iştii care le vandalizează afişele electorale.
 Vizualizări articol: 704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD-iştii vor face pânde pentru a-i prinde pe PD-L-iştii care le vandalizează afişele electorale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uite-i bah ce nesimtiti trimis de
( 7 nov 2009, 12:16:22
Terminati voi cu distrugerea materialelor si dupa aia vorbiti.
2.   Mieluseii! trimis de
( 7 nov 2009, 12:23:49
Unde stateau mieluseii!Bine gandit,buna strategie s-o faceti pe nevinovatii,credeti ca asa veti impresiona publicul?!Pai ce-ar fi ca si PD-L-ul sa joace murdar si sa arunce acuze,vorbe...Hai sa vedem dovezile daca tot sustineti ca PD-L-ul e vandalist.Lucrurile stau invers!
3.   Bani pentru criza trimis de
( 7 nov 2009, 20:28:33
Ia uitati-va ce de afise , vede-ti pe cine nu a lovit criza .

MERGETI LA VOT SI VOTATI ANTI-BASE .
4.   Pentru sevciuc trimis de
( 8 nov 2009, 09:36:12
prostituate pesediste. da la voitinel cine a taiat 3 banere si cine rupe afisele electorale ale PDL in fiecare noapte? pesemne ni le rupem singuri nu? fara nici o legatura cu psd si plesca

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei