Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iun 2009 - Anul XIV, nr. 149 (4135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Restructurări

Primarii liberali din Vatra Dornei şi Câmpulung, traşi politic pe dreapta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Revoluţia galbenă este pe cale să înceapă în cadrul organizaţiei judeţene a PNL Suceava. După înlocuirea lui Philip Rozopol cu Valică Gorea în fruntea PNL Suceava, vor urma şi alte schimbări majore.

 

Primele decapitări îi vor viza pe primarii liberali din Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc, Ioan Moraru şi Gabriel Şerban. Surse din cadrul PNL Suceava spun că aceştia nu se vor mai regăsi în Biroul interimar judeţean al partidului, care va fi ales joi. Celor doi li se reproşează că, deşi sunt primari în funcţie, nu au reuşit să mobilizeze electoratul, iar scorul obţinut la europarlamentare a fost sub pragul naţional. Dacă media naţională a fost de 14,52%, organizaţia locală din Vatra Dornei a fost votată de numai 14,11% dintre alegătorii prezenţi la urne, în timp ce la Câmpulung Moldovenesc scorul a fost şi mai slab, doar 12,5%.
Nemulţumirea este legată şi de faptul că, în cele două oraşe, PRM a adunat mai multe voturi, în condiţiile în care structurile locale ale acestui partid sunt ca şi inexistente.
„Nu s-au implicat corespunzător în susţinerea partidului şi acest lucru nu poate fi trecut cu vederea”, a mărturisit sursa citată.
Lui Moraru şi Şerban le va fi dat ca exemplu Ioan Pavăl, primarul PNL din Dumbrăveni. În această comună, liberalii au fost votaţi de 27,95% dintre alegători, devansând toate celelalte partide.

 

Criterii de performanţă pentru consilieri

Şi pentru consilierii judeţeni şi cei aleşi în municipiul Suceava se anunţă vremuri grele.
„Pentru alegerile prezidenţiale, fiecare membru al Biroului Judeţean va avea target clar. Cine nu-l îndeplineşte nu va putea candida pentru nici o funcţie de conducere în partid. Trebuie să se manifeste ca nişte oameni de opoziţie, să fie vizibili şi să nu uite că au datorii faţă de acest partid”, a declarat sursa din cadrul PNL Suceava.
Este vorba de şase consilieri aflaţi cu sabia retragerii sprijinului politic deasupra capului. Pe lângă consilierii locali Vasile Mocanu şi Corneliu Vornicu, curăţenia liberală îi are în vedere şi pe consilierii judeţeni Aurel Steiciuc, Bogdan Cristache, Brânduşel Nichitean şi Nicolae Vranău.
În cazul în care li se va retrage sprijinul politic, consilierii sus amintiţi îşi vor pierde şi funcţiile pe care le deţin acum, ceea ce ar echivala cu eliminarea lor din viaţa politică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarii liberali din Vatra Dornei şi Câmpulung, traşi politic pe dreapta.
 Vizualizări articol: 2221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Primarii liberali din Vatra Dornei şi Câmpulung, traşi politic pe dreapta2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pieneleu trimis de
(29 iun 2009, 11:50:00
o sa-i pupe in fund domnul valica gorea. cate voturi a adunat domnul sef?
2.   Dar trimis de
(29 iun 2009, 18:17:55
daca la dorna ar fi tot atitia pocaiti ca la dumbraveni ,si atitia frati si surori venite in vizita ,ce scor ar fi luat pnl asa ca pnl-ul sa se pocaiasca ,in special guliciuc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei