Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iun 2009 - Anul XIV, nr. 149 (4135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prezentare

High Tech Suceava a deschis un show-room pentru sisteme termice şi electrice alternative

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma High – Tech Suceava, în parteneriat cu Solaria, din Constanţa, au deschis, la sfârşitul săptămânii trecute, show-room-ul reprezentativ pentru sisteme de încălzire şi de producere a energiei electrice care utilizează energia verde.
Sub sloganul „Soluţii de energie inteligentă”, firma suceveană pune la dispoziţia celor interesaţi sisteme de panouri cu tuburi vidate pentru producere de căldură, apă caldă menajeră şi energie electrică, centrale eoliene, panouri solare cu celule fotovoltaice şi pompe de căldură.
Potrivit spuselor directorului de vânzări al High - Tech Suceava, Ioan Codină, la achiziţionarea acestor sisteme, firma pe care o reprezintă oferă consultanţă, proiectare, montaj, punere în funcţiune şi garanţie. El a subliniat faptul că în situaţia în care un client intenţionează să-şi monteze singur sistemul, nu va beneficia de garanţie.
Făcând referire la sistemele de panouri cu tuburi vidate pentru producerea de căldură, Ioan Codină a precizat că tuburile de absorbţie 360 de grade cu care sunt dotate utilizează energia solară tot timpul anului, inclusiv atunci când condiţiile meteorologice nu sunt favorabile. Astfel, în comparaţie cu celelalte colectoare de căldură, tuburile de absorbţie 360 de grade captează direct şi difuzează radiaţia pe o suprafaţă mult mai mare. De asemenea, acest sistem minimizează pierderea de energie şi este recomandat pentru locuinţele cu încălzire în pardoseală. Ioan Codină a mai explicat că acest sistem este o inovaţie globală şi este primul colector hibrid care produce simultan energie termică şi electrică.
Pe de altă parte, el a precizat că High - Tech pune la dispoziţia clienţilor şi sisteme de producere a energiei electrice, respectiv centrale eoliene şi panouri fotovoltaice. Ioan Codină a spus că acestea sunt montate în sisteme hibride, pe motiv că se reduc costurile de achiziţie.
Nu în ultimul rând, la High - Tech Suceava sunt disponibile şi pompele de căldură, un sistem care transformă energia termică din mediul înconjurător în energie termică necesară pentru încălzirea imobilelor şi a apei calde menajere pe tot parcursul anului.
Pentru toate aceste sisteme, potenţialii clienţi sunt casele de vacanţă, pensiunile, hotelurile, casele izolate, consumatorii mari de apă caldă, în special firme din industria alimentară etc. Cei interesaţi de aceste sisteme se pot prezenta la sediul firmei High – Tech, aflat în Suceava, pe str. Curtea Domnească nr. 6, în apropierea bisericii Sf. Dumitru, sau pot suna la numărul de telefon 0230-522.204.

 

Consultanţă pentru programul „Casa Verde”

Ioan Codină a mai precizat că firma High - Tech oferă consultanţă autorităţilor locale care intenţionează să promoveze proiecte prin programul guvernamental „Casa Verde”, prin care pot beneficia de o subvenţionare de 80% din costul de achiziţie al sistemelor care utilizează energia verde.
El a precizat că beneficiarii acestui program pot fi şcoli, spitale, grădiniţe, cămine de bătrâni şi alte aşezăminte din subordinea autorităţilor locale, dar şi asociaţiile de proprietari.
„Firma noastră oferă consiliere tehnică şi pune la dispoziţia autorităţilor locale documentaţia necesară autorităţilor locale pentru promovarea de astfel de proiecte”, a subliniat directorul de vânzări al High - Tech Suceava, care a mai adăugat că prima sesiune de depunere a proiectelor este în perioada 15 - 31 iulie 2009, iar a doua în perioada 1 – 15 septembrie 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului High Tech Suceava a deschis un show-room pentru sisteme termice şi electrice alternative.
 Vizualizări articol: 2248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
High Tech Suceava a deschis un show-room pentru sisteme termice şi electrice alternative5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde-i semnul? trimis de
(29 iun 2009, 15:40:44
PUBLICITATE!...lipseste semnul de articol publicitare. Ar trebui sa fiti sanctionati!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei