Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iun 2009 - Anul XIV, nr. 149 (4135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

17-19 iulie

Cele mai frumoase grădini, premiate la Poiana Stampei

Luni, 29 Iunie 2009 (15:03:19)

În perioada 17-19 iulie, la Poiana Stampei, va avea loc Festivalul Naţional „Flori de pe Dorna”, ediţia a II-a, care coincide cu a X-a ediţie a Serbării Câmpeneşti (Întâlnire cu Fiii Satului). În prima zi de festival, se va face jurizarea celor mai frumoase grădini cu flori, grădini cu legume şi va avea loc vernisajul de fotografie „Expo – Flora”.
Pe 18 iulie, la ora 10:00, este programată parada portului popular (călăreţi, căruţe cu flori). Între orele 11:00 - 13:00, va avea loc o masă rotundă cu tema „Actualitate şi perspectivă în ecoturism, concursuri sportive (biciclete, cros – „Crosul florilor” – ediţia I).
Între orele 13:00 – 15:00, organizatorii au pregătit Concursul „Gastro – Flora”, concursuri sportive şi river – rafting pe râul Dorna. Spre seară, la ora 17:00, va avea loc un spectacol deosebit la Foişor, cu Corul Delphema Dervio (Italia). Între orele 19:00- 23:00, turiştii sunt invitaţi la „Cină la Octogon” („Balul Florilor”, concurs de dans, foc de tabără).
Duminică, în cea de-a treia zi a festivalului, între orele 12:00 – 13:00, este programată ceremonia de comemorare a eroilor (Slujbă religioasă la Monumentul Eroilor cu participarea Fanfarei Garnizoanei Bistriţa şi a Corului Ecclesia, Întâlnirea cu Fiii Satului).
După ora 13:00, va avea loc festivitatea de premiere („Gastro – Flora”, grădini, flori, case). După amiaza de duminică este rezervată folclorului. Îşi vor da concursul Ansamblul „Poieniţa”, Ansamblul „Izvorul Someşului”, Ansamblul „Doina Maramureşului” – Vişeul de Sus – Maramureş, ansambluri din zona Dornelor, Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu Suceava. La ora 20:00, toată suflarea satului este invitată la Balul gospodarilor, urmat de un foc de tabără.
Festivalul Naţional „Flori de pe Dorna” este organizat de Primăria şi Consiliul Local Poiana Stampei, în colaborare cu Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina, Asociaţia „Roua Cerului” şi ANTREC Bucovina.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai frumoase grădini, premiate la Poiana Stampei.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cele mai frumoase grădini, premiate la Poiana Stampei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei