Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2009 - Anul XIV, nr. 70 (4056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Adio, politică

Emil Ursu a demisionat din PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul Complexului Muzeal Bucovina, Emil Ursu, a demisionat din PSD, după ce a fost membru al acestui partid vreme de cinci ani. Odată cu demisia din PSD, Ursu a renunţat şi la mandatul de consilier local, care ar fi trebuit să-i revină după ce Eugen Girigan, numit subprefect, a pierdut calitatea de ales local. Întrebat de ce a plecat din PSD, Emil Ursu ne-a răspuns „din motive pe care nu vreau să le comentez”, însă a precizat că nu intenţionează să se mai înscrie vreodată în vreo formaţiune politică.

„Este exclusă aderarea mea la vreun alt partid, nu vreau să mai am niciodată calitatea de membru al vreunui partid, indiferent care ar fi acesta”, a spus Emil Ursu.

Acesta s-a înscris în PSD în anul 2004, la un an după ce a fost numit director al Direcţiei pentru Cultură Suceava, la invitaţia fostului prefect de Suceava Ioan Cuşnir. Singura funcţie pe care a deţinut-o vreodată în partid a fost aceea de purtător de cuvânt, pe o perioadă de trei săptămâni. La alegerile locale de anul trecut, a candidat pe un loc care a devenit eligibil pe lista de consilieri locali a PSD.

În perioada 2005-2008, a primit propuneri de a trece în tabăra partidelor aflate la putere, pe care le-a refuzat.  Prin demisia din PSD, Emil Ursu nu consideră că şi-a trădat partidul, ci că a renunţat la o calitate care nu i se potriveşte şi pentru care nu a avut şi nu are nici un fel de înclinaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emil Ursu a demisionat din PSD.
 Vizualizări articol: 1122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 10 voturi
Emil Ursu a demisionat din PSD4.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei