Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2009 - Anul XIV, nr. 70 (4056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Previziune

Elena Băsescu şi Petru Luhan, şanse egale la voturile sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful de campanie electorală la alegerile pentru Parlamentul European, primarul de Suceava, Ion Lungu, nu consideră candidatura Elenei Băsescu un impediment ca PD-L să obţină voturile necesare pentru ca Petru Luhan, candidatul partidului, să ajungă eurodeputat. Ion Lungu a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că strategia pentru alegerile europarlamentare nu a fost încă stabilită la PD-L Suceava, dar va fi elaborată astfel încât acest partid să rămână pe locul întâi în judeţ, după numărătoarea voturilor.

Din acest motiv, Lungu nu are emoţii în privinţa impactului pe care l-ar avea candidatura Elenei Băsescu asupra rezultatului pe care îl va obţine candidatul PD-L de la electorat.

„Domnul Luhan candidează din partea unui partid puternic, iar domnişoara Băsescu este posibil să se adreseze altor categorii, celor de vârsta ei, deci s-o voteze cei care nu merg la vot, de regulă. Eu sunt convins că la Suceava o să iasă bine pentru amândoi. Şi pentru domnul Luhan şi pentru domnişoara Băsescu”, a afirmat Ion Lungu.

Acesta a mai spus că la sfârşitul acestei săptămâni, duminică, Organizaţia Municipală Suceava a PD-L va avea un Comitet de coordonare la care vor participa circa 200 de persoane, ocazie cu care se vor înmâna şi carnetele de partid noilor membri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Băsescu şi Petru Luhan, şanse egale la voturile sucevenilor.
 Vizualizări articol: 917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Elena Băsescu şi Petru Luhan, şanse egale la voturile sucevenilor1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fufa in chiloti! trimis de
(26 mar 2009, 12:51:17
Aia sa se duca sa-si expuna botoxul pe podiumuri in chiloti ...atat se pricepe de fapt sa si faca. Am vazut-o la tv aseara, o terminata! Cica cei din familii politice sunt mai pregatiti psihic pentru scena politica, din pacate siliconata aia botoasa nu stie ca iti trebuie si o pregatire intelectuala. Nu exista nici un stres daca ai cap. Du-te draga mea la Bamboo ...
2.   ANTONESCU PRESEDINTE trimis de
(26 mar 2009, 14:21:52
Lungu vorbeste ca un sclav belit (ceea ce este de fapt). Si pdl si eba vor fi votati de retardatii sucevei si de cei prost informati, ca si pana acum. Traiasca prostia romanilor, cea mai bogata resursa din zona!
3.   E clar... trimis de
(27 mar 2009, 10:52:36
adica sa inteleg ca odorul pezidential candideaza in suceava pentru euro mincinosi?

...atunci s-au ars pdl-eii... ca sigur fluturele o sa o sprijine mascat pe tantita...la sugestia maretului nostru presedinte...sa arate ca ea reuseste chipurile si fara sprijin din partea pdl!!! ca sigur de asta a ales suceava ...daca a ales-o...! doar aici este fundul lui mare...de presedinte pupat corespunzator si conform protocolului!!! si bineinteles ca va fi si votata...ca aici prostia musteste! pacat ca in alte domenii sucevenii dau dovada de inteligenta...in directia alegerilor se dovedesc creduli si foarte usor de aiurit cu tot felul de promisiuni...!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei