Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2009 - Anul XIV, nr. 70 (4056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Numire

Vărul lui Gheorghe Flutur a preluat conducerea Regionalei CFR Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vărul preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost numit la conducerea Regionalei de Căi Ferate Iaşi. Este vorba despre inginerul Sorin Flutur, acesta preluând funcţia începând de ieri, în urma unei decizii a conducerii Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” SA. Sorin Flutur s-a mai aflat la conducerea Regionalei din Iaşi a CFR în perioada 2004 – 2006. De remarcat că pe lână Sorin Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava mai are un alt văr aflat într-o funcţie de conducere, de data aceasta în administraţia publică locală. Este vorba despre primarul din Botoşani, Cătălin Flutur, aflat la cel de-al doilea mandat la conducerea acestui municipiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vărul lui Gheorghe Flutur a preluat conducerea Regionalei CFR Iaşi.
 Vizualizări articol: 1094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Vărul lui Gheorghe Flutur a preluat conducerea Regionalei CFR Iaşi3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Neamurile in functii trimis de
(26 mar 2009, 13:54:02
De ce nu? Boc si-a adus nepoata ( si inca nush cate nepoate de care nu stim noi), de ce nu ar face si Onorabilul nostru Presedinte Judetean. Modelul e mandatul si postul, in functie de pozitia politica...
1.1  RE: Neamurile in functii trimis de
(26 mar 2009, 15:00:33
hai sa zicem ca ala de la Botosani l-a ales lumea prin vot, de ala de la Iasi e greu de spus ceva, nu-i stim instoricul, dar se spune ca e inginer, deci nu ar fi unul cu 12 clase si a mai fost si sef al Regionalei din Iasi a CFR �n perioada 2004 - 2006, e greu de spus ceva,dar ca sa judecam de dragul de a judeca ca este neam cu al nostru Flutur nu are rost. Iar faza cu nepoata si soferul lui Boc e clara, omul a spus ca vrea sa aiba in jurul lui oameni de incredere, am mai vazut cazuri cand nu si-au putut face treaba din cauza altora.pana la urma e dreptul lui sa-si aleaga oamenii cu care colaboreaza
1.2  RE: Neamurile in functii trimis de
(26 mar 2009, 16:20:44
Eu nu am nimic impotriva promovarii rudelor.Daca acestea indeplinesc criteriile de ce nu...Domnul Flutur isi asuma tot ceea ce face.Chiar nu vad nimic rau in acest fapt.

2.   ... trimis de
(26 mar 2009, 18:40:18
democratie de... cumetrie.

In cazul nostru de rubedenii.
2.1  RE: ... trimis de
(27 mar 2009, 07:37:44
Daca rubedeniile sunt capabile si indeplinesc conditiile...de ce nu?Cunosti mai bine un neam decat un strain care vine si nu demonstreaza nimic.Daca a luat concursul si este si varul domnului Flutur,care-i problema?Eu ii doresc domnului inginer Sorin Flutur succes in activitate.

P.S.De carcoteli si purtat de grija altuia suntem satui...Lasati oamenii sa munceasca!!!
2.2  RE: ... trimis de
(27 mar 2009, 09:17:10
:)))) Draga mea Gabriela ma amuzi enormlaughing))) nici nu ai idee...Inafara ca te simti cu musca pe caciula mai esti si o pd-l-ista pupincurista. Scuteste-ne tu pe noi de parerile tale personale cu increderea ce o poti avea in ruda sau sustinerea unui examen de ocupare a unui post. "Frate, frate da' branza-i pe bani da?" Si pentru ce ii trebuie ruda...sa poata avea incredere, tot ce se poate sa FURE in familie si sa fie sigur ca nu-i da in gat! Nu va e rusine la obraz sa mai iesiti in fata si sa comentati? Dar nu aveti pic de respect de romanii chinuiti ce muncesc pe branci in speranta ca munca lor ii va aduce un viitor mai bun si vin rubeniile, niste lichele si putori ordinare si se clocesc numai in scaune de lider? Iti angajezi rudele la firma particulara da? Nu in institutii de stat unde altii isi nenorocesc sanatatea! Te rog nu mai comenta ca devii impertinenta nu doar prin prezenta, ci si prin tupeu!
2.3  RE: ... trimis de
(27 mar 2009, 10:21:19
Cred ca nu meriti sa-ti raspund ,dar astazi sunt generoasa deoarece este sfarsit de saptamana.:))))Decat un "specialist"ca tine as prefera sa-mi incadrez o ruda care indeplineste criteriile.

P.S.Ce legatura are domnul Flutur cu varul lui?Unii ca tine gandesc ca rudele unora sau altora n-ar trebui sa fie numiti intr-o functie corespunzatoare cu pregatirea lor profesionala doar pentru faptul ca sunt rude cu X sau Y.Comentez cand vreau si cat vreau pentru ca,dupa cum am mai spus ,sunt un om liber si dezinhibat.
3.   Dezinhibat corect spus! trimis de
(27 mar 2009, 11:40:14
Dar in acelasi timp mustind de o nesimtire crasa! Vrei neamuri fa-ti firma particulara, nu ocupa tu locuri de munca doar ca esti neam cu un pupincurist. Daca esti asa de pregatita si asa bine dotata dovedeste-ti calitatile si sustine un examen pentru ocuparea unui loc de munca intr-o institutie unde nu e nici un neam pila ta. Pana sa fie pus in functii politice acel neam al tau si sa-ti asigure el un loc de munca tu cu ce te ocupai inainte?!?! Nu aveai deja un loc de munca? Aveai dar nu erai clocit in scaun de lider si asta te deranja, uite asa deranjeaza pe altii ca vii tu cu neamurile tale si FURI sansa altuia ce a muncit cinstit si onorabil acel post.
3.1  RE: Dezinhibat corect spus! trimis de
(27 mar 2009, 12:20:56
Imi pare rau,dar trebuie sa-ti spun un lucru.Pentru faptul ca ai frustrari poate din nestiinta,necunoastere,proasta educatie etc n-ai sa-ti poti depasi conditia niciodata.Eu cred ca-ti poti permite sa discuti despre cum a luat sau nu examenul unul de acelasi nivel intelectual cu tine sau mai jos....N-ai de unde sa stii multe aspecte,dar unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.

P.S.Cat priveste furatul nu pot sa-ti spun decat sa-ti fie rusine.Nu ma cunosti,nu-l cunosti dar vomiti tampenii ca sa te afli si tu in treaba.Celelalte porcarii ale tale nici nu vreau sa le comentez deoarece sunt mult sub nivelul meu de cunoastere si intelegere....
4.   :)))))))) trimis de
(27 mar 2009, 13:07:45
Tanti daca intri pentru mine in arhiva ziarului ceva te macina raulaughing))) Ia-o usurel sa nu faci hentz...laughing)
4.1  RE: :)))))))) trimis de
(27 mar 2009, 13:17:40
Trecand peste proasta ta crestere,am vrut doar sa-ti explic despre ce este vb in propozitie(metaforic vorbind).Nu ma macina absolut nimic....Imi interzici sa intru si in arhiva ziarului?Tu de ce o faci,te macina...?::)))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei