Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 nov 2008 - Anul XIII, nr. 259 (3940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Mega concert Voltaj

Debut de campanie electrizant pentru Ioan Bălan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Start de campanie fulminant pentru candidatul PD-L la Camera Deputaţilor în colegiul Suceava Est (Burdujeni), omul de afaceri Ioan Bălan. Acesta a transformat cartierul Burdujeni pentru o seară, seara de sâmbătă, în centrul municipiului Suceava, organizând un mega spectacol la care au participat peste 15.000 de oameni.

Bălan a oferit burdujenenilor trei ore de concert cu cele mai în vogă trupe ale momentului, Voltaj şi DJ Project, care au evoluat pe impresionanta scenă amplasată chiar în faţa sediului PD-L din cartierul sucevean.

Spectacolul a avut toate ingredientele necesare unei manifestări de succes: sunet de calitate, lumini, confetti, artificii, un public extraordinar care a rezonat cu aplomb la hit-urile formaţiilor care au concertat şi, nu în ultimul rând, o vreme care a ţinut cu organizatorii.

Voltaj, cu vocalistul Călin Goia aflat în mare formă, a electrizat pur şi simplul atmosfera cu piesele devenite deja celebre precum „Şi ce”, „Pata pe tine”, „Ban D.Ban”, „3D”, „MSD2”, „N-ajunge”, „Iarna”, „Albinutza”, „Ştiu” sau „20”. Goia a vorbit despre prietenul său Nelu Bălan înainte de a interpreta piesa „Ştiu”, spunând „Ştiu că va face treabă bună în Parlamentul României”.

 

Flutur a venit să garanteze pentru tandemul Onofrei-Bălan

Între concertele susţinute de DJ Project şi Voltaj, pe scenă au intrat protagoniştii alegerilor parlamentare din 30 noiembrie, echipa de candidaţi a PD-L Suceava, condusă de liderul judeţean al partidului Gheorghe Flutur.

Nu înainte însă ca pe ecranele situate de o parte şi de alta a scenei să ruleze un filmuleţ despre democrat-liberalii suceveni în care un punct aparte l-a constituit mobilizarea exemplară a acestora pentru sprijinirea familiilor şi comunităţilor afectate de inundaţiile din vară. Intrarea în scenă a echipei democrat-liberale s-a făcut pe ritmul imnului PD-L „Verde-nrourat”, prilej pentru militanţii partidului să agite „pădurea” de steaguri portocalii, baloanele uriaşe şi să transforme zona într-o „insulă portocalie”.

Gheorghe Flutur a fost prezentat ca „sufletul partidului”, Ion Lungu ca „cel mai iubit dintre suceveni”, Ioan Bălan ca „un prosper om de afaceri, un politician de tip nou care vrea şi poate să vă facă viaţa mai uşoară”, iar Orest Onofrei, candidat la Senat în colegiul Suceava, ca „cel mai bun prefect al Sucevei”.

În discursul său, Flutur le-a mulţumit burdujenenilor pentru voturile date la alegerile locale în favoarea candidaţilor PD-L şi i-a rugat „să mai facă un pas” pe 30 noiembrie şi să aleagă parlamentarii democrat-liberali, pentru ca PD-L să formeze noul Guvern, iar „prietenul nostru” Theodor Stolojan să ajungă prim-ministru.

El a criticat actualul Guvern, care a făcut doar cinci kilometri de autostradă, „adică trei miniştri pe kilometru de autostradă”, şi i-a îndemnat pe oameni să voteze tandemul Bălan-Onofrei, pentru care garantează. „De aceea apelul meu de suflet este să daţi un vot pentru oamenii din PD-L, să daţi un vot pentru tânărul Ioan Bălan, pentru care am venit în seara aceasta să garantez. Am venit şi eu şi primarul Lungu să garantăm pentru un tânăr dinamic. Vedeţi ce a putut să facă astăzi aici! Va fi în stare să facă în colegiul lui şi ca om politic, pentru că este un om care nu calcă de două ori într-un loc şi merită votul dumneavoastră. Vă cer, de asemenea, dragi suceveni, un vot pentru Orest Onofrei, un om de onoare, un om hotărât, un om care poate să facă şi va face din Suceava ceea ce trebuie”, a spus Flutur.

La rândul său, Ion Lungu a mulţumit sucevenilor pentru votul de la locale şi a ţinut să le transmită că municipiul Suceava şi cartierul Burdujeni „se află pe mâini bune”.

 

Un puşti de şase ani către Ioan Bălan: „Bălane, de-aş putea /Simt că şi eu te-aş vota”

Discursul lui Orest Onofrei a fost presărat cu trimiteri la versuri din piesele Voltaj. „Eu vreau să vă spun de ce la Burdujeni PD-L şi Voltaj. Pentru că pentru PD-L şi mai ales pentru Ioan Bălan „li s-a pus pata pe Burdujeni” şi li s-a pus pata pe Burdujeni pentru că noi dorim ca PD-L, Ioan Bălan şi Burdujeniul să fie . Eu sunt absolut convins că acest lucru se poate face, pentru că nouă „ne ajunge o secundă” să ştim ce să votăm, însă „nu ne ajunge o viaţă” să facem ceea ce trebuie pentru noi. Primul pas l-am făcut. Eu şi Ioan Bălan suntem pe poziţia unu pe buletinele de vot. Pe 30 noiembrie, prin votul dumneavoastră, vrem să fim pe locul întâi”, a transmis Onofrei.

Colegul său Ioan Bălan a ţinut să mulţumească echipei PD-L pentru încrederea pe care i-o acordă şi să spună oamenilor că nu îi va dezamăgi dacă îl vor vota.

„Vă mulţumesc din suflet. Mulţumesc celor din echipa mea, care astăzi sunt alături de  mine, mulţumesc pentru încrederea acordată şi vreau să-i asigur că nu-i voi dezamăgi, la fel cum nu vă voi dezamăgi nici pe dumneavoastră, cei care mă veţi vota. Sunt un pic emoţionat, e normal, văzând un număr aşa de mare de oameni aici. Ştiu că nu mi se datorează mie în totalitate, dar ştiu că peste patru ani numărul dumneavoastră va fi mai mare şi mi se va datora mie”, şi-a încheiat discursul Ioan Bălan.

Constantin Lungu, vicepreşedinte al PD-L Suceava, a încheiat seria discursurilor într-o notă optimistă, după care toată zona a fost „invadată” de confetti de culoare portocalie care au ţâşnit din patru tunuri amplasate în faţa scenei.

Echipa PD-L a avut parte la final şi de o surpriză. Un copil în vârstă de şase ani a interpretat cunoscuta melodie „Puşca şi cureaua lată”, iar la final a spus „Bălane, de-aş putea /Simt că şi eu te-aş vota”.

Jocul de artificii a încheiat o seară pe care burdujenenii nu o vor uita mult timp de acum încolo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Debut de campanie electrizant pentru Ioan Bălan.
 Vizualizări articol: 723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Debut de campanie electrizant pentru Ioan Bălan2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bine trimis de
( 3 nov 2008, 13:44:03
propun sa se mai faca sa nu avem timp sa uitam

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei