Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 oct 2008 - Anul XIII, nr. 247 (3928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tăriceanu se angajează în faţa sucevenilor să aibă grijă de sănătatea şi educaţia lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Călin Popescu Tăriceanu le-a transmis sucevenilor, după lansarea candidaţilor PNL din judeţele Moldovei, care a avut loc, sâmbătă, la Iaşi, să nu uite că una dintre principalele preocupări ale sale, ca premier, a fost îndreptată spre modernizarea sistemului de învăţământ şi a celui sanitar din judeţul nostru, cu referire la investiţiile care s-au derulat în şcoli, la dotarea Spitalul de Urgenţă Suceava cu aparatură performantă şi la construirea noului spital de urgenţă.

Tăriceanu a arătat că în cele două domenii mai este foarte mult de făcut, având în vedere că după 1990 judeţul nostru a fost uitat de guvernanţi, dar a arătat preocupare pentru continuarea investiţiilor din educaţie şi sănătate.

„Suceava este un judeţ cu veche tradiţie, cu veche istorie, unul dintre cele mai mari judeţe ale României, un judeţ care, din păcate, o lungă perioadă după 1990 a rămas uitat complet de cei care au condus destinele României. Vreau să transmit tuturor locuitorilor judeţului Suceava că, în calitate de prim ministru, voi fi gata întotdeauna să le ascult problemele şi să încerc să fac în aşa fel încât copiii dumneavoastră să înveţe în şcoli şi în facultăţi cu nivel cât mai ridicat, în aşa fel încât standardele din sistemul sanitar să se ridice la nivel european”, a spus Tăriceanu.

 

Tăriceanu: „Actualul preşedinte al CJ Suceava a fost unul dintre oamenii care m-au dezamăgit”

În pragul alegerilor în care PNL va avea de înfruntat o competiţie extrem de dură în judeţul Suceava, premierul Tăriceanu nu a uitat nici de fostul său colaborator din PNL şi din Guvern, Gheorghe Flutur, care astăzi conduce administraţia judeţului Suceava şi este vicepreşedinte al PD-L la nivel naţional.

„Vreau să subliniez faptul că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean a fost unul dintre oamenii care m-au dezamăgit atâta vreme cât a condus Ministerul Agriculturii, prin modul catastrofal în care a gestionat criza gripei aviare în România şi apoi, un lucru foarte important, în problema organizării Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, prin care se derulează fondurile europene pentru agricultură. Slaba preocupare pe care a avut-o a făcut ca programul pentru finanţarea europeană să fie pus în pericol şi de aceea a trebuit să iau decizia să-l schimb pe domnul Flutur, pentru ca o persoană mai capabilă să ducă la bun sfârşit acest proiect.

Şi sigur că acest lucru mă face să vă spun cu convingere că aveţi la Suceava o echipă de adevăraţi liberali care va putea să răspundă la îndeplinirea tuturor aspiraţiilor dumneavoastră şi a tuturor aşteptărilor pe care le aveţi”, a precizat Tăriceanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu se angajează în faţa sucevenilor să aibă grijă de sănătatea şi educaţia lor.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tăriceanu se angajează în faţa sucevenilor să aibă grijă de sănătatea şi educaţia lor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei