Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 oct 2008 - Anul XIII, nr. 246 (3927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Rozopol propune variante alternative de turism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL Suceava pentru un mandat de deputat în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc consideră că pentru dezvoltarea activităţii turistice în Bucovina ar trebui promovate mai multe forme de turism.

Rozopol a arătat că în zona colegiului în care va candida trebuie dezvoltat turismul de 12 luni, astfel încât agenţii economici din acest domeniu de activitate să primească turişti pe tot parcursul anului. „Trebuie să trecem de la sejurul de două zile la un turism de şapte zile. Şi este foarte important să dezvoltăm activitatea turistică, în special în perioada de primăvară şi toamnă, atunci când numărul turiştilor este mai redus”, a spus Philip Rozopol.

El a arătat că una dintre formele de turism care ar putea fi dezvoltat în zona Bucovinei este cel ştiinţific, respectiv găzduirea de către pensiuni şi hoteluri a unor conferinţe, congrese sau simpozioane.

Rozopol a mai arătat că în perioada în care numărul turiştilor este scăzut, unităţile de primire turistică ar trebui să promoveze oferte atractive pentru companiile care vor să organizeze cursuri de specializare a angajaţilor.

„De asemenea, trebuie să creăm cât mai multe evenimente, cum este şi <Toamnă la Voroneţ>. Mai mult, cu siguranţă vom putea să avem oferte şi pentru cluburile sportive, care ar putea organiza cantonamente în oraşe precum Gura Humorului sau Câmpulung Moldovenesc”, a declarat candidatul PNL la Camera Deputaţilor.

 

Succesul proiectului „Turism religios”, pus sub semnul întrebării

Pe de altă parte, Philip Rozopol a pus sub semnul întrebării succesul proiectului „Turism în Bucovina” iniţiat şi promovat de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. El a arătat că în Europa şi în ţările din fostul spaţiu sovietic sunt 160 de milioane de ortodocşi, din care 120 de milioane  sunt pe stil vechi, având sărbătorile religioase decalate cu două săptămâni faţă de cele din România.

„Apoi, din restul de 40 de milioane de ortodocşi, cei mai mulţi sunt grupaţi în România şi Bulgaria, astfel încât numărul turiştilor care ar putea să fie atraşi de proiectul lansat de Consiliul Judeţean este foarte mic. Din acest motiv consider că proiectul este din start o propunere falimentară”, a spus Rozopol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rozopol propune variante alternative de turism.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Rozopol propune variante alternative de turism1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei