Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2008 - Anul XIII, nr. 235 (3916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape de semeni

Excursie la mănăstiri oferită pensionarilor de Niculai Bosancu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un grup de 60 de pensionari ceferişti din Burdujeni a avut parte ieri de o excursie la mai multe mănăstiri din Bucovina. Plecarea a fost organizată şi sprijinită de Niculai Bosancu, candidatul PSD pentru un loc de deputat pe Colegiul Suceava 2 (Burdujeni), dar şi de colegii săi din organizaţia locală din cartier, Aleodor Nichifor şi Geniloni Sfeclă.

Chiar dacă vremea nu a fost prielnică, atmosfera de bună dispoziţie nu a lipsit în autocarul care i-a transportat pe cei 60 de pensionari către destinaţii.

„Asociaţia pensionarilor CFR are o colaborare de lungă durată cu domnul Bosancu. De zece ani organizăm împreună diferite acţiuni, fie cu prilejul zilei internaţionale a pensionarilor, fie cu ocazia zilei de 8 martie”, a declarat Vasile Palaghiu, preşedintele Asociaţiei pensionarilor CFR.

Dacă anul trecut pensionarii au fost în vizită la mănăstirile Suceviţa, Putna, Arbore, Dragomirna şi Bogdana din Rădăuţi, programul de anul acesta a cuprins celelalte mănăstiri din Bucovina, mai exact Mănăstirea Humorului, Voroneţ şi Moldoviţa, dar şi o pauză de masă la o cabană forestieră aflată pe traseul urmat ieri.

„Pentru anul următor intenţionăm să mergem la mănăstirile din Neamţ şi cu siguranţă vom avea parte de sprijinul domnului Niculai Bosancu, unul dintre cei mai sufletişti oameni pe care i-am cunoscut”, a precizat Vasile Palaghiu.

Preşedinte de onoare al Asociaţiei pensionarilor CFR, Niculai Bosancu, şi-a exprimat regretul că vremea nu a ţinut cu pensionarii.

„Important este că le-am putut oferi acestor oameni o zi de destindere şi sper ca pe viitor să putem organiza acţiuni mai numeroase. Sunt oameni care au muncit ani la rând şi societatea trebuie să le arate respectul cuvenit, iar eu mă voi strădui să fiu alături de ei, dar şi de alte persoane în vârstă, cât mai des posibil”, a declarat consilierul local şi candidatul PSD pentru un fotoliu de deputat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Excursie la mănăstiri oferită pensionarilor de Niculai Bosancu.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Excursie la mănăstiri oferită pensionarilor de Niculai Bosancu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei