Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 aug 2008 - Anul XIII, nr. 196 (3877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aşteptare

Guvernul îl ţine în şah pe Onofrei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Guvernul României nu a luat în discuţie, în şedinţa de ieri, cererea de încetare a contractului de muncă depusă de subprefectul judeţului Suceava, Orest Onofrei. Acesta a depus în urmă cu două zile o astfel de cerere, solicitând încetarea contractului cu acordul părţilor.

Evitarea aprobării acestei cereri a lăsat loc la speculaţii, considerându-se că Executivul ar încerca să împiedice o eventuală candidatură a lui Orest Onofrei din partea PD-L Suceava la alegerile parlamentare din toamna acestui an.

Cu toate acestea, surse guvernamentale au declarat că cererea subprefectului Onofrei nu a fost discutată din motive ce ţin de timpul prea scurt dintre data la care a fost depusă cererea şi data la care a avut loc şedinţa de Guvern.

În aceste condiţii, este de aşteptat ca Onofrei să-şi păstreze funcţia de subprefect până la şedinţa de săptămâna viitoare a Guvernului, când este posibil să fie numit şi un înlocuitor.

Numit prefect al judeţului Suceava cu susţinerea PNL, apoi subprefect, Orest Onofrei a fost anunţat anul acesta ca viitor candidat din partea PD-L Suceava, fiindu-i pregătită şi funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a acestui partid.

Oferta a fost făcută de către preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care a dat ca sigură candidatura lui Orest Onofrei din partea democrat liberalilor.

 

Fenechiu: „Nu ştiu de ce şi-a dat demisia”

Preşedintele interimar al PNL Suceava, deputatul Relu Fenechiu, ne-a declarat că personal nu cunoaşte motivele pentru care Orest Onofrei doreşte să părăsească funcţia de subprefect al judeţului.

Întrebat dacă îl vrea pe Orest Onofrei drept candidat din partea PNL Suceava la alegerile parlamentare, Fenechiu a precizat că în momentul de faţă nu se poate discuta despre aşa ceva.

„Nu aştept nimic de la dumnealui. În ce mă priveşte, eu îi aştept pe membrii PNL să candideze la parlamentare. Dumnealui şi-a dat demisia din funcţia de subprefect, dar nu ştim motivele pentru care a luat această decizie. Este posibil să candideze, dar nu ştim din partea cui”, a spus Relu Fenechiu.

De asemenea, senatorul PNL de Suceava Tiberiu Prodan, fost preşedinte interimar al liberalilor suceveni, a precizat că în situaţia în care Orest Onofrei pleacă din funcţie, nu se cunoaşte încă cine va fi înlocuitorul acestuia.

„Aşteptăm să vedem ce se întâmplă în perioada următoare, care sunt motivele pentru care a demisionat, dacă va pleca din funcţie, şi apoi vom lua o decizie”, a declarat Tiberiu Prodan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul îl ţine în şah pe Onofrei.
 Vizualizări articol: 1136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Guvernul îl ţine în şah pe Onofrei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Flutur stie de ce... trimis de
(21 aug 2008, 12:19:39
Toti se fac precum ca nu stiu nimic, dar: Flutur i-a cerut acest lucru, pentru a nu i se putea pune piedici in candidatura la Senat precum ca ar fi functionar public, Fenechiu zice ca nu-l intelege, pentru ca nu mai este in PNL, iar Prodan, care niciodata nu a stiut nimic, se ascunde ca strutul, cu capul in nisip si acolo va ramane...pana dupa alegeri(ar fi mult mai bine asa, pentru toti!). In privinta lui Onofrei, oare PD-L-ul nu a gasit altul mai bun? Dar nu-i tarziu, mai pot cauta, ca sigur sunt amatori...
2.   Glume trimis de
(21 aug 2008, 16:41:52
Glume de adormit fraierii. cat de clara este aceasta ofensiva "portocalie"Cei care au gust de ciolan adulmeca usor "zona" din care vine si apoi pleaca pe diferite motive spre o noua "stana" Votati fraierilor ,votati.Pentru voi tot asa se vor derula lucrurile,in rau, iar pentru ei numai in bine . O unde esti tu TEPES ?????
3.   Omul care a fost la 3 partide trimis de
(21 aug 2008, 19:55:00
As vrea sa-i reamintesc domnului Orest Onofrei cum critica el pe Gh.Flutur in 2000,atunci cand era vicepresedinte PNTCD-Suceava, considerandu-l un "politician slab" si cum afirma el in 2005 ca va ramane "pnl-ist in suflet chiar daca ocup o functie publica ca aceea de prefect"...si uite acuma s-a trezit democrat-liberal, de dragul lui Flutur si a oligarhiei sale ,banuiesc.

Apropo...nu e normal domnule Onofrei, ca atunci cand esti sprijinit in demersurile tale de catre PNL , SA DAI DOVADA DE ECHIDISTANTA POLITICA SI SA DECIZI ...ORI RAMAI CA FUNCTIONAR PUBLIC ORI FACI POLTICA PARTIDULUI CARE TE-A SUSTINUT??? Dar se vede ca reincarnarea sufletelor principilor fanarioti si-au gasit corpurile in Flutur, Lungu si Onofrei.
4.   Onofrec joaca la doua capete trimis de
(21 aug 2008, 20:38:36
se stie, e mare maestru la cacialmale. I-a tras-o si PNCT-CD apoi PNL si acuma pupa c.urul pe care l-a muscat ani de-a rindul. Ma refer la PD alde Flutur&co.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei