Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 aug 2008 - Anul XIII, nr. 196 (3877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Iniţiativele lui Geoană, „tocate” de Pardău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim vicepreşedintele PD-L Suceava, deputatul Dumitru Pardău, a criticat iniţiativa liderului PSD, Mircea Geoană, de modificare a Constituţiei în vederea eliminării oricărei imunităţi, apreciind că aceasta a fost făcută „pe valiză, la plesneală”.

Pardău crede că ideea lui Geoană are un singur scop, acela de a mai salva „cât de cât imaginea PSD”.

„Lucrurile erau mult mai simple dacă Mircea Geoană ar fi propus propriilor colegi deputaţi să voteze pentru începerea urmăririi penale împotriva lui Miron Mitrea şi Adrian Năstase, ar fi fost mult mai simple dacă cei care îi sunt colegi deputaţi l-ar fi ascultat”, a spus Pardău.

El consideră că hotărârea luată de Camera Deputaţilor „prin neimplicarea PSD” de a da un vot împotriva începerii urmăririi penale împotriva lui Năstase şi Mitrea a făcut rău tuturor deputaţilor. „Tocmai de aceea cred că în acest moment ar fi trebuit lăsată această temă deoparte şi efectiv să fie luată o hotărâre bine gândită, lucrurile să fie cântărite, nu doar făcute de dragul mulţumirii electoratului ca acesta să audă ceea ce îi place. Am observat că mai nou ameninţă şi cu moţiune de cenzură. Este în acelaşi stil PSD. Cred că ar fi timpul să revină la normal, cu propuneri cu adevărat benefice pentru români, să nu încerce toţi pentru a-şi îndeplini anumite interese personale să ameninţe din când în când actualul guvern şi în realitate să nu se întâmple absolut nimic”, a spus deputatul PD-L de Suceava.

 

Apel la parlamentarii de Suceava pentru demersuri la guvern

Pe de altă parte, Dumitru Pardău a făcut un apel către parlamentarii de Suceava să facă demersuri pe lângă guvern în vederea alocării fondurilor necesare refacerii obiectivelor afectate de inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie.

„Îi rog pe colegii noştri, în special pe cei liberali, pentru că fac parte din partidul aflat la guvernare, să insiste la primul ministru, la membrii guvernului pentru ca acesta să acorde cât mai repede sumele necesare începerii reconstrucţiei judeţului. Este un proiect de hotărâre de guvern depus de două săptămâni care stă la Guvern, cu toate că a  fost promisă alocarea acestor fonduri foarte repede. Eu personal am făcut acest apel şi în plenul Camerei Deputaţilor la şedinţa extraordinară. Îmi pare rău că nici un alt coleg din judeţul Suceava de la un alt partid nu a vorbit, cu toate că Eugen Bejinariu (nr. deputat PSD) era anunţat că va lua cuvântul, dar era mai preocupat cu rezultatul votului împotriva lui Adrian Năstase”, a spus Pardău.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iniţiativele lui Geoană, „tocate” de Pardău.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iniţiativele lui Geoană, „tocate” de Pardău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei